Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | CS Dinamo - Academia Rapid 0-1. Victorie complicată, dar importantă pentru giuleşteni

 VIDEO | CS Dinamo - Academia Rapid 0-1. Victorie complicată, dar importantă pentru giuleşteni

Fotbal intern

Comentarii

Academia Rapid a câştigat cu 1-0 restanţa pe care o avea de jucat împotriva lui CS Dinamo, unicul gol al meciului fiind marcat de Grigore, în minutul 54. Partida a putut fi urmărită în direct la Telekom Sport 1 şi online pe telekomsport.ro.

În urma acestui succes, trupa lui Schumacher a ajuns la 50 de puncte în 19 etape şi este lider în Liga a 4-a, seria pe Bucureşti.

În weekend, Rapid joacă pe teren propriu cu AFC Comprest, într-un meci transmis în direct de Telekom Sport. Pe 14 aprilie este programat derby-ul cu CSA Steaua, care va avea loc pe Arena Naţională. 

CS DINAMO - ACADEMIA RAPID 0-1

Min. 90+3 - Final de meci

Min 54 - GOOOOL RAPID! Grigore deschide scorul 

Min. 46 - A început repriza a doua

Min. 45+1 - Finalul primei reprize

Min. 22 - Bară a dinamoviştilor după o eroare a lui Ciuculescu

Min. 1 - A început meciul


ECHIPA DE START

Academia Rapid (4-4-2): Ciuculescu - I. Voicu, Maftei, Bratu, Stancu - Grigore, Duriţă, Lădaru, Goge - D. Niculae, Vlada


În aşteptarea super derby-ului cu CSA Steaua, Academia Rapid are parte de o altă confruntare importantă în Liga a IV-a. Elevii lui Constantin Constantin Schumacher o întâlnesc pe Dinamo, în deplasare, şi doar victoria le asigură giuleştenilor menţinerea pe primul loc în clasament.

LIVE VIDEO CS Dinamo - Academia Rapid, marţi, 14:00. Meciul se vede pe Telekom Sport 1 şi online, gratuit, pe www.telekomsport.ro

Roş-albii vin după ce au reuşit o mare surpriză şi au remizat cu CSA Steaua, scor 2-2, după ce roş-albaştrii au condus cu 2-0.

Giuleştenii au mers perfect în 2018 şi au stârns numai victorii la scor. Academia Rapid are un avans de două puncte în clasament, însă are şi un meci în plus disputat faţă de CSA Steaua. Niculae şi Compania au strâns 47 de puncte în 18 partide, faţă de cele 45 acumulate de stelişti în 17 meciuri.

Afla mai multe despre: dinamoacademia rapidtelekom sportmeci live 

viewscnt
Articole similare