Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | CS Mioveni - FC Argeş 0-1. Piteştenii câştigă derby-ul Argeşului cu un gol SENZAŢIONAL marcat la ultima fază

VIDEO |  CS Mioveni - FC Argeş 0-1. Piteştenii câştigă derby-ul Argeşului cu un gol SENZAŢIONAL marcat la ultima fază

Liga 2

Comentarii

Într-o partidă disputată pe Telekom Sport 1, FC Argeş a câştigat în deplasarea de la Mioveni, scor 1-0, printr-un gol înscris la ultima fază.

În derby-ul Argeşului din etapa a 11-a a ligii secunde egalitatea a persistat aproape pe toată durata meciului, chiar dacă gazdele au jucat cu un om mai puţin încă din minutul 35 al primei reprize. 

Bomba a fost detonată în al patrulea minut de prelungire, atunci când Şerban a trimis mingea în vinclul porţii celor de la Mioveni, fără nicio şansă pentru portar. 

În urma victoriei, FC Argeş rămâne pe ultimul loc de pe podium cu 24 de puncte, în timp ce Mioveni se află pe poziţia şapte în clasament, cu 19 puncte. 


CS Mioveni şi FC Argeş se duelează astăzi, în runda cu numărul 11 din Liga 2, prima intermediară din acest sezon. Cele două vor fi din nou faţă în faţă după ce în campionatul trecut echipa din Mioveni a obţinut patru puncte din duelurile cu trupa antrenată acum de Emil Săndoi. Pe teren propriu, Mioveniul este o formaţie extrem de greu de învins. A câştigat 4 dinre cele 5 meciuri jucate acasă, iar singura remiză a venit în confruntarea cu U Cluj din urmă cu două etape. 

 

  • LIVE VIDEO | CS Mioveni - FC Argeş, 19:30, Telekom Sport 1

 

Adversara celor de la Mioveni a fost învinsă o singură dată de la startul campionatului. Piteşenii pierdeau surprinzător în faţa celor de la Aerostar Bacău, dar victoria la scor în faţa Petrolului de runda trecută a refăcut moralul fotbaliştilor lui Emil Săndoi care în cazul unui succes vor reveni pe locul trei, la egalitate de puncte cu Academica Clinceni, ocupanta poziţiei secunde. Argeşenii se pot lăuda cu cea mai bună apărare din Liga 2, alături de cea a liderului Sportul Snagov. 

 

Afla mai multe despre: miovenifc argeş 

viewscnt
Articole similare