Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | CS U Craiova, învinsă de o echipă din a treia ligă germană, în primul amical al iernii

VIDEO | CS U Craiova, învinsă de o echipă din a treia ligă germană, în primul amical al iernii
Comentarii

Craiova e prima echipă din Liga I care a început amicalele din Antalya. Oltenii au pierdut însă, 2-4 cu o echipă din a treia divizie germană.

În primul amical din Antalya, contra nemţilor de la Meppen, Devis Mangia a început cu foarte mulţi titulari de drept, iar Craiova părea că va avea un meci lejer cu echipa din a treia ligă germană.

Mitriţă a înscris singurul gol al primei reprize, printr-o execuţie frumoasă de la marginea careului, fcare nu i-a lăsat nicio şansă portarului celor de la Meppen. După pauză însă cursul jocului s-a schimbat total. În doar patru minute, oltenii au luat trei goluri, iar până la ultimul fluier, fiecare echipă a mai marcat o dată.

Burlacu a semnat al doilea gol al Craiovei, în timp ce brazilianul Gustavo a ratat un penalty pe final. Nemţii s-au impus cu 4-2.

Primul „11” al Universităţii Craiova: Mitrovic - Dimitrov, Popov, Kelic, Screciu, Bancu - Bărbuţ, Bic, Zlatinski - Mitriţă, Băluţă. Pe parcursul celei de a doua reprize au mai intrat pe teren: L. Popescu, Tiago, Popa, Juncu, Datkovic, Martic, V. Constantin, Gustavo, Mihăilă şi Burlacu.

Afla mai multe despre: universitatea craiovaamical 

viewscnt
Articole similare