Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | CSA nu e de acord! Steaua Armatei critică decizia luată de CNA

VIDEO | CSA nu e de acord! Steaua Armatei critică decizia luată de CNA

Fotbal intern

Comentarii

CSA a emis un comunicat în care dezaprobă lipsa de reacţie a CNA, care nu a sancţionat posturile TV care au continuat să o prezinte pe FCSB drept Steaua. Clubul Sportiv al Armatei ia în calcul să dea în judecată CNA.

"Clubul Sportiv al Armatei “Steaua Bucureşti” a luat act de decizia Consiliului Naţional al Audiovizualului, din data de 10 octombrie 2017, de a nu sancţiona anumite posturi de televiziune pentru folosirea incorectă a denumirii “Steaua” sau “Steaua Bucureşti” în comunicările publice legate de echipa Fotbal Club FCSB din Liga 1.

Considerăm că posturile de televiziune vizate nu doar că dezinformează opinia publică, dar ignoră cu bună ştiinţă o hotărâre judecătorească, aducând astfel prejudicii mărcii înregistrate deţinute de clubul nostru.

Consecvent obligaţiilor legale de a întreprinde toate demersurile pentru protejarea patrimoniului aflat în administrare, CSA “Steaua Bucureşti” evaluează în prezent modalităţile legale prin care va putea acţiona împotriva deciziei CNA de a nu sancţiona conduita posturilor de televiziune în cauză", se arată într-o parte din comunicatul ce poate fi citit integral pe csasteaua.ro

George Becali a pierdut definitiv procesul cu CSA, în luna decembrie a anului trecut şi nu mai are dreptul să folosească numele Steaua Bucureşti.

Afla mai multe despre: fcsbsteaua bucurestiliga 1liga 4talpancna,  

viewscnt
Articole similare