Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | CSA Steaua şi-a stabilit obiectivul! Anunţă făcut de comandantul clubului: ”Atunci sperăm să jucăm şi pe noul stadion”

VIDEO | CSA Steaua şi-a stabilit obiectivul! Anunţă făcut de comandantul clubului: ”Atunci sperăm să jucăm şi pe noul stadion”

Fotbal intern

Comentarii

CSA Steaua şi-a stabilit obiectivul pentru următoarele sezoane. Comandantul Clubului Sportiv al Armatei a anunţat că îşi doreşte ca echipa să ajungă în Liga a 2-a în anul 2020.

În 2020, cel mai probabil pe final de an, va fi gata noul stadion din Ghencea, iar CSA vrea să joace acolo meciuri din liga a 2-a, după cum anunţă comandantul clubului.

Conform planului va fi gata pentru antrenament în luna mai. Probabil vor mai urma finisaje la interior sperăm ca până la finalul anului viitor să fie totul gata. E o responsabilitate cel puţin din punct de vedere moral pentur că ne dorim să fie o arenă funcţională. Dorim să reluăm succesele pe care le-am avuit în trecuit pe acest stadion.

Sperăm să ne îndeplinim obiectivul, să promovăm. Ne-am luat şi măsurile necesare astfel încât la activitatea de evaluare a condiţiilor de desfăşurare a meciurilor de liga a treia să fie totul îndepelinit.

Pe această arenă vom juca începând cu 2020. Să sperăm că atunci vom fi în liga a 2-a”, a spus Bixi-Pompiliu Mocanu, comandantul CSA.

Afla mai multe despre: lacatuscsa steaua 

viewscnt
Articole similare