Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Csaba Laszlo a dezvăluit să jucătorii FCSB au mers la el şi au recunoscut că n-a fost penalty: ”Ei au fost fair-play”

VIDEO | Csaba Laszlo a dezvăluit să jucătorii FCSB au mers la el şi au recunoscut că n-a fost penalty: ”Ei au fost fair-play”

Fotbal intern

Comentarii

Formaţia FCSB a învins, duminică seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 2-1, echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, într-un meci din etapa a XV-a a Ligii I, în care oaspeţii au condus cu 1-0.

Csaba Laszlo susţine că victoria celor de la FCSB nu este una controversată, dar atrage atenţia asupra erorii comise de arbitrul Horaţiu Feşnic.

”De ce spuneţi că e controversat? Dacă şi jucătorii de la FCSB, după meci şi aici la microfonul tău spun că nu a fost penalti, că trebuia să ia cartonaş galben, atunci nu e decizie controversată.

Nu era penalti şi de acolo au venit înapoi în joc. Dacă aşa e fotbalul aici, trebuie să acceptăm. Numai să ştiţi că jucătorii care joacă pe teren îşi fac treaba aşa cum trebuie, atunci şi oamenii care trebuie să cunoască regulamentul trebuie să fie profesionişti.

Când jocul este gata, vin băieţii de la FCSB şi spun, "domnul, nu vă supăraţi, nu a fost penalti!". Şi la televizor au spus la fel. Ei sunt fair-play”, a spus Csaba Laszlo.

• VIDEO | FCSB - Sepsi s-a terminat 2-1. O eroare de arbitraj le-a adus victoria roş-albaştrilor. Coman a ratat o sumedenie de ocazii

Afla mai multe despre: csaba laszlofcsb,  

viewscnt
Articole similare