Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Csaba Laszlo, după a doua remiză la Botoşani în 4 zile: "Nu eşti un copil să faci asta" Cine l-a supărat pe antrenorul lui Sepsi

VIDEO | Csaba Laszlo, după a doua remiză la Botoşani în 4 zile: "Nu eşti un copil să faci asta" Cine l-a supărat pe antrenorul lui Sepsi
Comentarii

Greşeala fundaşului dreapta, Kilyen, a împiedicat-o pe Sepsi să ajungă pe loc de play-off cu o etapă înainte de finalul turului sezonului regulat.

Fotbalistul care îndeplineşte condiţia de eligibilitate pentru regula U21 a pasat greşit înapoi pentru propriul portar, iar eroarea a fost fatală pentu echipa sa care a încasat golul care a restabilit egalitatea pe tabelă. 
 
"Dacă vrei să fii acolo unde vrei să fii, nu trebuie să fii naiv. Eu am spus de zece mii de ori sau poate de o sută de mii de ori că de acolo nu pasezi înapoi la poartă. Nu ştiu de unde învaţă copiii aceştia să ducem înapoi la portar şi după portarul dă minge lungă. Nu eşti copil, eşti un jucător foarte important. Ai făcut o greşeală, bine, accept. Dar să nu îmi spună mie nimeni la acest nivel că acesta e copil, acesta e bătrân. Avem profesionişti, iau bani" a reacţionat Csaba Laszlo la finalul întâlnirii de la Botoşani. 
 
Pentru Sepsi, istoria s-a repetat vineri seară. În urmă cu 4 zile, tot la Botoşani, covăsnenii remizau, tot 1-1, cu Poli Iaşi. 
 
"Am controlat jocul şi dacă nu făceam aşa greşeală, Botoşani putea să joace până mâine şi nu marca niciun gol.  Echipa mea a jucat bine şi am jucat un fotbal bun şi aşa trebuie să joci. Sunt fericit pentru cum a jucat echipa mea şi cred că dacă jucăm aşa, atunci putem să spunem că Sepsi este pe un drum foarte bun" a încheiat  antrenorul lui Sepsi. 
 
 
 
 

Afla mai multe despre: sepsicsaba laszlokylienbotoşani 

viewscnt
Articole similare