Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Csikszereda Miercurea Ciuc - Rapid 1-0. Majzik a marcat unicul gol al victoriei în meciul cu echipa lui Pancu

VIDEO | Csikszereda Miercurea Ciuc - Rapid 1-0. Majzik a marcat unicul gol al victoriei în meciul cu echipa lui Pancugalerie foto

Liga 2

Comentarii

Csikszereda Miercurea Ciuc a obţinut o nouă victorie importantă în Liga a II-a şi a ajuns la 16 puncte, după succesul cu Rapid, scor 1-0.

Rapid a ratat şansa de a urca pe podium în Liga a II-a, după ce a pierdut în deplasare la Miercurea Ciuc. După o primă repriză modestă, Kalman putea da lovitura pentru Csikszereda.

Şutul său de la 35 de metri a zguduit bara porţii lui Drăghia. Acelaşi Kalman a obţinut penalty-ul din care gazdele au marcat golul victoriei. Majzik a înscris şi i-a aruncat pe giuleşteni pe locul al optulea în clasament.

Clasament Liga a II-a:


Rapid merge la Miercurea Ciuc pentru duelul cu nou-promovata Csikszereda, formaţie care a evadat din zona locurilor retrogradabile după jocul de la mijlocul săptămânii. Ciucanii s-au impus în faţa celor de la Daco Getica şi sunt acum pe poziţia a 14-a cu 13 puncte acumulate până acum. Rapidiştii merg pe terenul unei echipe care nu a fost învinsă acasă de la inceputul sezonului.

  • LIVE VIDEO | Csikszereda - Rapid, sâmbătă, ora 16:00, Telekom Sport 1 

Trupa lui Valentin Suciu are un succes şi 4 remize pe arena pe care se va disputa întâlnirea de sâmbătă. Rapidul lui Daniel Pancu vine după victoria împotriva Petrolului, al treilea succes în ultimele patru meciuri pentru alb-vişinii. Hlistei & Co sunt pe poziţia a patra şi mai au de disputat şi două restanţe, contra celor de la UTA şi Dunărea Călăraşi. 

Afla mai multe despre: csikszeredarapid 

viewscnt
Articole similare