Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Csikszereda şi Pandurii au încheiat la egalitate duelul pentru supravieţuire

VIDEO | Csikszereda şi Pandurii au încheiat la egalitate duelul pentru supravieţuire

Liga 2

Comentarii

Csikszereda a scăpat printre degete şansa de a ieşi din zona retrogradării în Liga a II-a. Echipa din Miercurea Ciuc a deschis scorul contra Pandurilor la mijlocul primei reprize.

Pinter a deviat norocos mingea în poarta lui Iulian Dinu. După încă patru minute, ciucanii au beneficiat şi de o lovitură de la 11 metri. Magyari a transformat cu încredere şi a stabilit scorul pauzei, 2-0. Replica gorjenilor a venit după o oră de joc. Patrick Popescu a redus din diferenţă. Speranţele gorjenilor păreau să se năruie în final, după ce chinezul Lu Yuefeng a fost eliminat. Dar chiar şi în zece oameni, Pandurii a reuşit să salveze un punct. Trancă a marcat din marginea careului mic, iar Csikszereda - Pandurii s-a terminat 2-2.


Ciucanii pot scapă din zona roşie în cazul unui succes la două goluri diferenţă în această rundă. Până acum, nou-promovata a câştigat doar de două ori din cele 9 partide disputate, în deplasare cu lanterna Sportul Snagov şi în faţa celor de la Metaloglobus, pe teren propriu. Chiar dacă sunt în spate în clasament, cei de la Csikszereda nu au fost învinşi până acum acasă în actuala ediţie de campionat. În afara victoriei de care deja aminteam au mai fost trei remize cu U Cluj, Ripensia şi Dunărea Călăraşi.

  • LIVE VIDEO | Csikszereda - Pandurii, duminică, ora 17:00, Telekom Sport 1

Csikszereda este pe poziţia a 17-a a clasamentului, două locuri mai sus decât Pandurii. Gorjenii au o singură victorie în campionat, cu Metaloglobus, o echipă pe care şi gazdele de duminică au reuşit să o bată în această primă jumătate a sezonului. Meciul va avea loc în nocturnă, fiind a doua partidă pe care trupa din Miercurea Ciuc o dispută după inaugurarea instalaţiei de iluminat. Evenimentul a avut loc la întâlnirea cu Universitatea Cluj. Şi pandurii sunt gata să inaugureze noua arenă din Târgu Jiu. Tot U Cluj va fi oaspete de onoare, de această dată pe 26 octombrie. 

 

Afla mai multe despre: liga 2csikszeredapandurii 

viewscnt
Articole similare