Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Csikszereda şi U Cluj au încheiat la egalitate disputa din etapa a opta a Ligii 2

VIDEO | Csikszereda şi  U Cluj au încheiat la egalitate disputa din etapa a opta a Ligii 2

Liga 2

Comentarii

În prezenţa şefilor FRF, Csikszereda şi-a inaugurat instalaţia de nocturnă la meciul cu Universitatea Cluj.

După o primă repriză cu ocazii, dar fără goluri, harghitenii au început mai bine partea secundă. Magyari a deschis scorul cu un şut imparabil. Tot el putea dubla avantajul gazdelor cinci minute mai târziu. Golul a căzut însă la poarta cealaltă. Moldoveanul Artur Crăciun a înscris cu o lovitură perfectă de cap şi Csikszereda - Universitatea Cluj s-a terminat 1-1.

După acest rezultat, cele două echipe îşi păstrează poziţiile în clasament, Univeristatea Cluj, locul 12, cu 10 puncte, iar Csikszereda, locul 14, cu nouă puncte.

Ambele echipe au jucat marţi, 24 septembrie, în Cupa României. Formaţia din Miercurea Ciuc a fost eliminată din Cupă de Metalul Buzău, care a câştigat cu 1-0 meciul de pe teren propriu.

U Cluj s-a calificat în optimile de finală, dar după un meci mult mai greu. Ardelenii au jucat 120 de minute la Craiova, cu FC U Craiova din Liga a 3-a. După 90 de minute scorul a fost 2-2, iar clujenii şi-au asigurat calificarea în prelungirile partidei, astfel că vor veni mult mai obosiţi la meciul din campionat. 

 

Afla mai multe despre: csikszeredau clujliga 2 

viewscnt
Articole similare