Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | CSM a făcut instrucţie cu Bistriţa în ultimul meci al anului în Liga Naţională! Urmează Bietigheim, duminică, la Telekom Sport

VIDEO | CSM a făcut instrucţie cu Bistriţa în ultimul meci al anului în Liga Naţională! Urmează Bietigheim, duminică, la Telekom Sport

Handbal

Comentarii

CSM s-a impus fără probleme, scor 36-18, în deplasarea de la Bistriţa. A fost ultimul meci din 2018 pe care tigroaicele l-au disputat în Liga Naţională. Duminică vor juca şi ultima partidă din Grupa D a Ligii Campionilor, pe teren propriu, cu Bietigheim. Meciul va fi de la ora 17:15, în direct pe Telekom Sport 1.

Cu 6 puncte acumulate, CSM a obţinut deja calificarea în grupele principale ale Ligii Campionilor, înaintea ultimului meci din Grupa D. Partida va fi una fără miză şi pentru Bietigheim, după ce nemţoaicele au ratat calificarea în faza următoare a competiţiei. În tur, Bietigheim a câştigat surprinzător în faţa CSM-ului. După meciul de duminică, cele mai multe handbaliste vor merge în cantonamentele naţionalelor, care pregătesc Campionatul European de la sfârşitul anului.

Mă bucur că am câştigat aici şi mă bucur că am câştigat şi în Liga Campionilor. Mai avem un meci duminică, este foarte important, ne dorim să îl câştigăm şi pe acela. Urmează apoi o perioadă complicată la echipa naţională, Campionatul European, s-a acumulat oboseala, am călătorit mult în ultimele săptămâni. Îmi doresc să fiu sănătoasă şi să joc bine”, a declarat Neagu după victoria de la Bistriţa. 

Afla mai multe despre: csmliga campionilorbietigheim 

viewscnt
Articole similare