Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | CSM a revenit în ţară după victoria cu Vipers! Curea: ”Aveam nevoie de cineva bun pe bancă să ne facă să jucăm!”

VIDEO | CSM a revenit în ţară după victoria cu Vipers! Curea: ”Aveam nevoie de cineva bun pe bancă să ne facă să jucăm!”

Handbal

Comentarii

Handbalistele de la CSM Bucureşti s-au întors pline de optimism din Norvegia, după ce au învins-o pe Vipers, în etapa a treia din Grupa C a Ligii Campionilor. A fost primul meci pentru noul antrenor al echipei, Dragan Djukic.

CSM a acumulat patru puncte după primele trei meciuri din Grupa D a Ligii Campionilor şi va disputa următoarea partidă pe 4 noiembrie, tot cu Vipers. Campioana României a câştigat în Norvegia, scor 29-27, şi va mai juca două mecuri în campionat până la returul cu Vipers. CSM şi-a schimbat joi antrenorul: sârbul Dragan Djukic l-a înlocuit pe Magnuss Johansson, care a rezistat doar trei luni pe banca echipei. 
 
” Atât timp cât echipa nu merge şi pierdem 3 meciuri la rând, cred că trebuie făcut ceva. Ok, nu spune nimeni că nu suntem şi noi vinovate, dar cineva trebuie să existe acolo bun, pe margine, să ne facă să jucăm. Deocamdata nu ştiu, e prea devreme să îl caracterizăm. Ne bucurăm că am câştigat şi că a putut să ne facă să aducem victoria şi aşteptăm să treacă timpul, pentru că timpul va spune cum va fi. Cred că suntem calificate, pentru că asta ne dorim şi ar fi ruşinos să nu ne calificăm, sincer”, a declarat Iulia Curea la sosirea în ţară. 
 

Afla mai multe despre: csm bucureştidjukiccurea 

viewscnt
Articole similare