Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | CSM Bucureşti a plecat astăzi spre Franţa pentru meciul care o poate califica în Final Fourul Ligii Campionilor

VIDEO | CSM Bucureşti a plecat astăzi spre Franţa pentru meciul care o poate califica în Final Fourul Ligii Campionilor

Handbal

Comentarii

Duelul decisiv dintre Metz şi CSM Bucureşti se joacă duminică, de la ora 18, în direct pe Telekom Sport 1.

Handbalistele de la CSM Bucureşti au plecat relaxate în Franţa. Pornesc de la 13 goluri avantaj returul cu Metz şi locul în Final Four-ul Ligii Campionilor e ca şi asigurat. Dar bucureştenele nu vor să facă doar un act de prezenţă în Hexagon.

”Nu simţim presiunea, pentru că am câştigat la o diferenţă mare şi putem merge mai departe. Dar bineîneţeles că nu vom merge să protejăm rezultatul din tur. Trebuie să avem un ritm bun şi să jucăm încă un meci foarte bun. Pentru noi este foarte important să fim într-o formă bună, pentru că ne pregătim pentru o performanţă foarte mare”, a spus Majda Mehmedovic la Telekom Sport.

Pregătite pentru o calificare în Final Four? ”Da, suntem destul de pregătite şi foarte motivate pentru că suntem consşiente că va fi un meci destul de greu. Toate ne gândim că o să fie total diferit de meciul care a fost aici şi foarte greu şi vrem să câştigăm”, aspus Oana Manea.

Nici vulcanicii fani francezi nu le sperie pe bucureştence. Aproximativ 5000 de fani sunt aşteptaţi în Metz Arena la meciul de duminică.

”Cu siguranţă nu va fi ca la Bucureşti, pentru că noi avem fani foarte frumoşi. Dar sper ca sala să fie plină şi să ne bucurăm de încă un meci frumos”, a mai spus Majda.

foto: Cristina Neagu - Facebook

 

Afla mai multe despre: final fourul ligii campionilorcsm bucureştimetz,  

viewscnt
Articole similare