Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO CSM Bucureşti a revenit în ţară. Adrian Vasile rămâne optimist pentru meciurile din Liga Campionilor: ”Veţi vedea răzbunarea acestor jucătoare”

VIDEO CSM Bucureşti a revenit în ţară. Adrian Vasile rămâne optimist pentru meciurile din Liga Campionilor: ”Veţi vedea răzbunarea acestor jucătoare”

Handbal

Comentarii

Jucătoarele de la CSM s-au întors cu capul în pământ din Ungaria, după cea mai mare umilinţă din istoria clubului. Eşecul la zece goluri în faţa lui Ferencvaros le-a lăsat pe tigroaice pe ultimul loc în grupă. Adrian Vasile speră la o răbufnire de orgoliu a fetelor sale.

CSM Bucureşti a fost învinsă sâmbătă, în deplasare, de formaţia ungară FTC Budapesta, cu scorul de 33-23 (19-10), în primul meci din grupa principală I a Ligii Campionilor. CSM Bucureşti se află pe ultimul loc în grupă. Jucătoarele de la CSM s-au întors cu capul în pământ din Ungaria, după cea mai mare umilinţă din istoria clubului. Eşecul la zece goluri în faţa lui Ferencvaros le-a lăsat pe tigroaice pe ultimul loc în grupă. 

La revenirea în ţară, tehnicianul Adrian Vasile a vorbit despre partida din Ungaria şi a explicat ce crede că a mers prost în jocul echipei sale: ”Cred că numele meu e legat şi de cea mai dură înfrângere şi de cea mai mare victorie. A fost o zi în care e greu să spui ce a mers bine în toate compartimentele.  O zi pe care e şi greu să o prevezi, să îţi dai seama care sunt semnalele. Spun asta pentru că ne-am antrenat bine în toată perioada asta şi e greu să anticipezi aşa ceva.Dar se întâmplă, e un moment în care nu avem altă variantă decât să tragem toate învăţămintele.  E ca atunci când ai o rană, a cărei sângerare nu ai cum să o opreşti şi la un moment dat te frustrează atât de tare încât nu ştii unde să începi să redresezi situaţia. Tot jocul a suferit” a explicat Adrian Vasile la sosirea în România.

Adrian Vasile: ”A fost o experienţă dură pentru mine ca antrenor”

Pentru talentatul antrenor român, experienţa de la Budapesta a fost una foarte dură: ”Dură, foarte grea, pentru că la un moment dat simţi că e o zi din care nu ştii cum să ieşi mai bine. E o zi în care suferi foarte mult. Dar e o experienţă, nu sunt primul antrenor căruia i se întâmplă asta... E clar un lucru care va rămâne cu mine, va rămâne în inima mea şi în mintea mea.  Şi la care cu siguranţă pot face referire atunci când apare o situaţie grea. Ăsta a fost un moment greu” a mai spus antrenorul CSM-ului.

Se teme Adrian Vasile de o demitere de la CSM Bucureşti? ”Nu mi-e teamă de nimic. Atunci când am câştigat şi am jucat bine, nu eram nici cel mai mare antrenor din lume, nici atunci când am jucat mai slab nu am fost cel mai slab antrenor din lume”. El este convins că echipa sa îşi va schimba faţa pentru partida următoare contra franţuzoaicelor de la Metz: ”Veţi vedea foarte clar o echipă a cărui ego a fost rănit foarte tare. Şi răzbunarea unor astfel de jucătoare.... o să se simtă cu siguranţă.  Mi-e greu să fac calcule, mai sunt încă multe meciuri de jucat. Gândul nostru este să câştigăm fiecare meci. Sigur, când avem o zi ca cea de ieri, e greu să vezi lumina de la capătul tunelului, după o zi ca ieri, dar e cu siguranţă acolo. A fost o zi atât de neagră, îcât e greu de imaginat aşa cum a fost. Dar stă în puterea noastră să revenim” a mai spus Adrian Vasile.

CSM Bucureşti va avea în continuare programul: CSM Bucureşti – Metz (2 februarie), Vipers – CSM Bucureşti (8 februarie), CSM Bucureşti – FTC Budapesta (21 februarie), Metz – CSM Bucureşti (1 martie), CSM Bucureşti – Vipers (7 martie). Toate meciurile vor putea fi urmărite în direct la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: adrian vasilecsm bucureşti 

viewscnt
Articole similare