Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO CSM Bucureşti câştigă în faţa Romanului şi rămâne neînvinsă în Liga Florilor

VIDEO CSM Bucureşti câştigă în faţa Romanului şi rămâne neînvinsă în Liga Florilor

Handbal

Comentarii

Campiona României a trecut, luni, în sala Rapid, de CSM Roman, într-un meci din Liga Florilor, cu scorul de 32-19 (16-10).

Aneta Udriştoiu le-a oferit credit adversarelor la finalul partidei. Aceasta a declarat pentru Telekom Sport că diferenţa n-a fost aşa de mare şi că handbalistele de la Roman au făcut un meci bun.

”Ne bucurăm foarte mult că am câştigat acest meci. Nu cred că e diferenţa aşa mare, aţi văzut că în primele minute s-au ţinut de noi. Meciurile din Liga naţională sunt nişte teste foarte bune. Mai avem foarte puţin, abia aşteptăm să începem şi Liga Campionilor şi sperăm să facem cât mai multe meciuri bune şi de ce nu să câştigăm cât se poate de multe. Nu suntem la cel mai înalt nivel, dar sperăm că până vom juca meciurile din Liga Campionilor să fim acolo unde ne dorim”, a declarat Aneta Udriştoiu pentru Telekom Sport.
 
Paula Ungureanu, prezentă din nou între buturile CSM-ului, a declarat la finalul partide că a fost ”o victorie muncită, azi am întâlnit o echipă foarte bună însă noi ne-am făcut treaba. Aceste meciuri noi le luăm ca pe o bună oportunitate de a ne pregăti şi de a ne crea noi şanse. Sunt convinsă că pe parcurs ne vom descurca şi mai bine”.
 
Bianca Bazaliu cu gândul la Champions League.
 
”Am început mai greu, dar după, jocul s-a legat şi totul a fost ok. Trebuie să facem o figură bună şi în Champions League şi în campionat”, a declarat Bazaliu pentru Telekom Sport.
 

Afla mai multe despre: csm bucureştiliga florilorcsm romanhandbal feminin,  

viewscnt
Articole similare