Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | CSM Bucureşti, cu gândul la Vipers după victoria categorică în faţa handbalistelor de la U Cluj: „Nu cred că va fi un adversar uşor”

VIDEO | CSM Bucureşti, cu gândul la Vipers după victoria categorică în faţa handbalistelor de la U Cluj: „Nu cred că va fi un adversar uşor”

Handbal

Comentarii

CSM Bucureşti a câştigat fără probleme partida disputată în deplasare împotiva celor de la CS Universitatea Cluj Napoca, scor 34-27 (18-13).

Principala jucătoare a Bucureştiului, Cristina Neagu, a afirmat că echipa a jucat bine, iar creşterea de formă este vizibilă. „Am jucat destul de bine, poate ne-a lipsit puţină concentrare în apărare, să fi luat mai puţine goluri.

A fost o perioadă grea, foarte grea pentru noi, însă cred că începem să mergem pe un drum bun şi sper din tot sufletul să obţinem victorii, mai ales în Liga Campionilor, pentru că avem mare nevoie ele, mai ales după ce am pierdut meciul din Germania”, a spus Cristina Neagu.

Pe 4 noiembrie, CSMB va întâlni formaţia Vipers Kristiansand în Liga Campionilor. Partida va putea fi urmărită la Telekom Sport. „Nu cred că va fi un adversar mai uşor, este un adversar periculos. Ştim foarte bine cum este handbalul nordic, acele fete nu cedează niciodată şi sunt convinsă să nu se predea la Bucureşti”, a mai spus Cristina Neagu.

Afla mai multe despre: csm bucuresticristina neagu 

viewscnt
Articole similare