Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | CSM Bucureşti defilează în Liga Florilor! "Tigroaicele" au învins-o pe HC Zalău cu 28-21. Tadici a răbufnit la final: "Nu suntem sclavii nimănui"

VIDEO | CSM Bucureşti defilează în Liga Florilor! "Tigroaicele" au învins-o pe HC Zalău cu 28-21. Tadici a răbufnit la final: "Nu suntem sclavii nimănui"

Handbal

Comentarii

CSM Bucureşti are un parcurs perfect în Liga Naţională. Handbalistele lui Adi Vasile au obţinut a treia victorie consecutivă în 4 zile. Tigroaicele s-au impus cu 28 la 21 în faţa celor de la Zalău.

CSM mai are de disputat un meci în cadrul turneului de la Sfântu Gheorghe, marţi, cu Rapid. 

Gheorghe Tadici a susţinut că problemele au afectat-o pe HC Zalău: "Venim după 17 zile de pauză totală cu şase antrenamente, cu problemele pe care le provoacă pentru 10 jucătoare COVID-19. Când greşeşti flagrant şi după aia vii cu eliminare la bancă mi se pare de altă natură. Un asemenea comportament... Nu suntem până la urmă sclavii nimănui", a spus antrenorul. 

De cealaltă parte, Adi Vasile a admirat efortul adversarelor: "De fiecare dată când joci împotriva echipei Zalău este dificil, pentru că ai în faţă jucătoare care timp de 60 de minute te vor pune tot timpul la încercare şi trebuie să ai foarte multă răbdare", a declarat antrenorul lui CSM Bucureşti. 

Surpriza zilei a venit însă de la Baia Mare, care a învins-o pe Râmnicu Vâlcea, cu 32 la 31. A fost prima înfrângere suferită de vâlcence în actualul sezon al Ligii Naţionale. CSM e lider, cu 12 puncte, iar Vâlcea are 9. 

Alte rezultate din Liga Florilor: Măgura Cisnădie – CSM Galaţi 27-19, U Cluj – Activ Ploieşti 19-24, Chişienu-Criş – Dacia Mioveni 27-30, Dunărea Brăila – Rapid 22-21, SCM Craiova – Gloria Buzău 24-25.

Afla mai multe despre: csm bucurestihc zalau 

viewscnt
Articole similare