Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | CSM Bucureşti - Ferencvaros 25-19. Victorie pentru "tigroaice"! Neagu & compania au făcut spectacol în Sala Polivalentă

VIDEO | CSM Bucureşti - Ferencvaros 25-19. Victorie pentru "tigroaice"! Neagu & compania au făcut spectacol în Sala Polivalentă

Handbal

Comentarii

CSM Bucureşti a învins-o pe Ferencvaros, scor 25-19 şi a ajuns la şase puncte şi pe locul trei în grupa din Liga Campionilor.

Neagu a revenit pe teren, iar CSM a câştigat în Liga Campionilor. S-a impus pe teren propriu cu Ferencvaros, scor 25 la 19. 

În prima repriză, CSM a fost condusă până în minutul 24, când Neagu a marcat şi şi-a dus echipa pentru prima dată în avantaj pe tabelă. Scorul la pauză a fost 12 la 10 pentru tigroaice. 

CSM şi-a mărit avantajul în startul reprizei secunde, când s-a dus la 4 goluri. Unguroaicele nu au putut ţine pasul cu jucătoarele din Bucureşti, iar scorul de pe tabelă a luat proporţii. Neagu a încheiat meciul cu 6 goluri, dar cea mai bună marcatoare a partidei a fost Dembele, cu 9 reuşite.

După 4 etape, echipa lui Adi Vasile are 6 puncte şi a urcat pe locul 3 în Grupa A, la un punct de liderul Vipers Kristiansand şi de Rostov-Don. 
Duminica viitoare, CSM va da piept cu Bietigheim, codaşa grupei. 
 

VIDEO | CSM Bucureşti - Ferencvaros 25-19

18:28: CSM face show pe parchetul din Sala Polivalentă. Dembele înscrie pentru 24-19. 

18:22: CSM ajunge chiar la şase goluri diferenţă. Cristina Neagu înscrie pentru 22-16.

18:13: Dembele marchează şi CSM conduce la patru goluri diferenţă. 

18:12: CSM îşi măreşte avantajul la trei goluri şi se îndreaptă uşor spre o victorie. 

17:33: Cristina Neagu a pătruns prin apărarea unguroaicelor şi a înscris fără probleme. 

17:29: GOL Cristina Neagu! CSM conduce pentru prima oară. 

17:27: Egalitatea este menţinută. Paradă superbă a lui Grubisic la o aruncare de la şapte metri. 

17:25: Cristina Neagu aruncă şi înscrie superb. A trimis mingea fix pe lângă bară. 

17:16: Crina Pintea a fost eliminată pentru două minute, dar Ferencvaros a ratat de la şapte metri. 

17:15: CSM reuşeşte să egalează după o aruncare din extremă. 

17:14: CSM nu primeşte gol, dar nici nu marchează. S-au pierdut trei acţiuni pe zonă centrală. 

17:10: Start timid de meci pentru CSM Bucureşti. Unguroaicele conduc în primele minute ale partidei. 


Două victorii, o înfrângere şi un meci amânat. Aşa arată bilanţul CSM-ului înainte de jocul cu unguroaicele de la FTC. 

Ferencvaros are doar două puncte, după ce a pierdut meciul de debut cu Roston. Ulterior, unguroaicele au învins Esbjerg. În schimb, CSM a început grupa cu două victorii, însă a pierdut cel mai recent meci din Liga Campionilor, în faţa celor de la Kristiansand.

Revine Neagu!

Bucureştencele au primit veşti bune în cursul acestei săptămâni, când liderul Cristina Neagu a revenit la antrenamente. Căpitanul echipei a stat 14 zile în izolare după ce a fost diagnosticată cu Covid-19. Partea goală a paharului o reprezintă situaţia incertă a Alexandrinei Cabral Barbosa.

Adi Vasile, antrenorul ”tigroaicelor” speră ca fetele sale să facă uitată înfrângerea din Norvegia, iar cel mai potrivit moment este duelul cu formaţia maghiară. Unul tăios, în cele mai multe situaţii.

”Mereu e dificil să joci împotriva lui FTC, au relaţii de joc construite în mulţi ani, au viteză de joc şi de pasare foarte bună. Dacă nu le oprim, viteza lor comparată cu gabaritul nostru în apărare ar da un avantaj pentru ele. Cu siguranţă ştim ce ne aşteaptă şi suntem pregătiţi. Ele sunt luptătoare, aşa cum am văzut şi în ultimul meci din Danemarca, unde au reuşit să câştige, deşi n-au avut multe jucătoare” – Adi Vasile, antrenor CSM Bucureşti.

Şi handbalistele CSM-ului sunt puse în gardă şi ştiu ce le aşteaptă.        

”Au aceeaşi echipă de mult timp, se cunosc foarte bine, în ultimul joc s-au impus în Danemarca şi nu e uşor de câştigat acolo. Vor juca în stilul lor, rapid. FTC a avut probleme cu Coronavirusul, nu ştiu cine este apt şi cine nu, dar grupul lor este foarte solid, fetele sunt unite” – Jelena Grubisic, portar CSM Bucureşti.

Afla mai multe despre: csm bucuresti 

viewscnt
Articole similare