Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO CSM Bucureşti, gata de partida cu Metz! Adrian Vasile: "Toată lumea ştie ce are de făcut. Va fi o luptă deplină!"

VIDEO CSM Bucureşti, gata de partida cu Metz! Adrian Vasile: "Toată lumea ştie ce are de făcut. Va fi o luptă deplină!"

Handbal

Comentarii

CSM Bucureşti vrea să facă uitat eşecul din Cupa României cu o victorie în primul meci al acestui sezon din Liga Campionilor. Tigroaicele o vor înfrunta duminică pe Metz, de la ora 17.

CSM Bucureşti vrea să facă uitat eşecul din Cupa României din weekend-ul trecut, iar prima ocazie este duminică, în Liga Campionilor, acolo unde ”tigroaicele” debutează pe teren propriu în faţa franţuzoaicelor de la Metz.

"O înfrângere nu e uşor de trăit pe propria piele, lasă dezamăgire, frustrare, nervi, lasă şi o dorinţă de a face face lucrurile mai bine, nu ştiu dacă de răzbunare, dacă e cuvântul cel mai bun, răzbunare în a juca mai bine, cu siguranţă lasă.  E acea trecere de a-ţi linge rănile la a înţelege că trebuie să te apuci din nou de muncă.  Cu siguranţă fetele vor fi capacitate maxim pentru meciul cu Metz pentru că e o nouă etapă. Metz are o echipă bună, au un sistem în care lucrează de foartem ulţi ani şi toată lumea ştie exact ce are de făcut. E o echipă valoroasă, arţăgoasă, toată lumea ştie ce are de făcut, aşa că va fi o luptă deplină" a mărturisit Adrian Vasile.

Pentru meciul de duminică, Adi Vasile se va putea baza pe Bianca Bazaliu. Interul echipei naţionale nu a mai jucat de nouă luni, timp în care şi-a ispăşit suspendarea primită: "La un moment visam că joc şi uneori plângeam în somn că nu pot să joc, a fost foarte greu, nu credeam vreodată că o păţesc altceva şi să simt tot ce am simţit în perioada asta." a explicat Bianca Bazaliu. 

Afla mai multe despre: csm bucureşti 

viewscnt
Articole similare