Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | CSM Bucureşti îi caută o înlocuitoare Cristinei Neagu

VIDEO | CSM Bucureşti îi caută o înlocuitoare Cristinei Neagu

Handbal

Comentarii

Cristina Neagu a suferit o accidentare grava la turneul final al Campionatului European din Franţa. Accidentarea celei mai bune jucătoare de hanbdal din lume a dat peste cap echipa reprezentativă aflată în plină competiţie, dar a afectat şi formaţia sa de club, CSM Bucureşti.

Preşedintele clubului CSM Bucureşti, Gabriela Szabo a confirmat faptul că Neagu este într-o stare psihică bună, dar că CSM va căuta cel mai probabil soluţii pentru a o înlocui în această perioadă: ”Am vorbit cu Cristina, este într-o formă psihică de invidiat şi eu sunt sigură că va reveni cât de curând pe teren. Acum echipa de la handbal este în căutare de soluţii în aşa fel încât să găsească înlocuitoare pe post la cele două jucătoare, mă refer la Cristina şi la Kurtovic”.

Cristina Neagu va fi supusă unei intervenţii chirurgicale la începutul anului viitor. Kurtovic a fost deja operată cu succes.

Gabriela Szabo regretă totodată faptul că CSM nu a putut s-o achiziţioneze pe Crina Pintea, pivotul echipei naţionale care a semnat zilele trecute cu actuala campioană a Ungariei şi Europei, Gyor: ”Mie îmi pare rău că Cristina Pintea a semnat pentru Gyor pentru că din câte ştiu colegii mei de la handbal au fost în contact cu ea” a explicat Szabo. 

Afla mai multe despre: cristina neagucsm bucureştihandbalgabriela szabo 

viewscnt
Articole similare