Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | CSM Bucureşti mai are de jucat un singur meci în Liga Campionilor, dar se gândeşte deja la Gyor. „Tigroaicele” vor să repete isprava din 2015

VIDEO | CSM Bucureşti mai are de jucat un singur meci în Liga Campionilor, dar se gândeşte deja la Gyor. „Tigroaicele” vor să repete isprava din 2015

Handbal

Comentarii

CSM Bucureşti se încălzeşte cu Vipers Kristansand pentru sfertul cu Gyor din Liga Campionilor. Partida împotriva norvegiencelor va fi ultima din faza grupelor şi va fi doar una de palmares, care nu va mai schimba configuraţia grupei.

CSM Bucureşti ştie deja că va termina pe locul 4 în grupele principale ale Ligii Campionilor, astfel că meciul împotriva lui Vipers va fi doar unul al orgoliilor. În tur, româncele au câştigat cu scorul de 25-23, iar acum se gândesc deja la confruntarea cu Gyor, echipă pe care o vor întâlni în sferturi.

„Nu ne este frică, trebuie să câştigi cu toate echipele dacă vrei să obţii ceva şi trebuie să dăm piept cu Gyor. Cred că ne-am ales cu cel mai dificil traseu, să jucăm cu ele în sferturi, dar cred că şi ele ar trebui să se gândească la noi.

Avem o echipă grozavă, cred în echipa mea şi vom număra zilele până la acel meci. Este important să terminăm grupa din Champions League cu o victorie, dar cel mai important este meciul cu Vâlcea din campionat”, a declarat Itana Grbic, înaintea meciului cu Vipers din grupele principale ale Ligii Campionilor.

CSM Bucureşti a terminat pe locul 4 şi în 2015, la debutul în Liga Campionilor, atunci când a şi reuşit să cucerească trofeul, după o finală câştigată la loviturile de departajare, chiar împotriva lui Gyor. 

„Va fi un meci dificil. Ele au câştiga Liga Campionilor trei ani la rând şi au o echipă fantastică. Dar şi noi avem. Şi în primul nostru an am intrat în sferturi de pe locul al patrulea şi am câştigat Liga Campionilor. Să sperăm că va fi la fel şi în acest an”, a spus şi goalkeeperul lui CSM Bucureşti, Jelena Grubusic.

În schimb, Vipers e deja eliminată din competiţie. Norvegiencele sunt pe locul 5 în grupa 1, la patru puncte în spatele „tigroaicelor”. 

„Nu se poate modifica nimic în clasament, dar asta nu înseamnă că meciul nu are miză. Este un meci foarte important pentru noi, pe care vrem să îl câştigăm. E ultimul meci în Main Round, jucăm în faţa suporterilor noştri, aşa că din toate punctele de vedere merită un meci foarte bun şi o victorie din partea noastră.

Nimic nu este misiunea imposibilă în sport. Meciul cu Gyor este departe. Sigur, este oarecum în mintea noastră, dar până atunci avem mult lucruri mult mai importante. Cu siguranţă o să fie unul dintre cele mai aşteptate sferturi de finală din handbal”, a completat seria de declaraţii antrenorul „tigroaicelor”, Adrian Vasile. 

  • CSM Bucureşti - Vipers Kristansand se joacă în direct pe Telekom Sport 3, sâmbătă, de la ora 19:00

Afla mai multe despre: csm bucurestivipers 

viewscnt
Articole similare