Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | CSM Bucureşti - Metz 26-31. N-au fost ”tigroaice”. Victorie pentru franţuzoaice şi CSM e la un pas să rateze Final Four

VIDEO | CSM Bucureşti - Metz 26-31. N-au fost ”tigroaice”. Victorie pentru franţuzoaice şi CSM e la un pas să rateze Final Four

Handbal

Comentarii

CSM Bucureşti a pierdut prima manşă a sferturilor Ligii Campionilor în faţa celor de la Metz. Începuturile de reprize au fost de coşmar pentru campioana României care a avut în Radicevic cea mai bună marcatoare, cu 10 goluri.

FINAL | CSM Bucureşti - Metz 26-31

Min 60 GOOOL Metz: Zaadi înscrie ultimul gol al meciului, după fluierul final Dukic se răsteşete la arbitre, 26-31

Min 55 GOOOL Metz: Ratare a lui Lazovic şi contraatac a lui Metz cu gol înscris pentru adversarele CSM-ului, 24-27

Min 46 GOOOL CSM: Metz pierde mingea în faza de atc, iar CSMul pleacă pe contraatac. Radicevici înscrie şi scorul devine 20-23

Min 38 GOOOL CSM: Fază frumoasă a echipei lui Dukic, iar Curea înscrie pentru CSM al 15-lea gol în meci, 15-19

Min 37: GOOOL Metz: Din nou început de repriză foarte bun pentru Metz, care conduce pentru prima oară la şase goluri diferenţă, 13-19

Min 28 GOOOL CSM: Radicevic reuşeşte al şaptelea său gol în acest meci, 11-13

Min 21 GOOOL Metz: Oaspetele înscriu cu noroc şi se desprind la două goluri, 8-10

Min 18 GOOOL CSM: Radicevic înscrie frumos din extremă şi este din nou egalitate, 7-7 

Min 15: Grubisic intervine senzaţional la aruncarea unei adversare, apoi Paula Ungureanu apără o lovitură de la 7 m 

Min 11 GOOOOL CSM: Mehmedovic înscrie din extremă al doilea gol al gazdelor în inferioritate numerică, 4-6

Min 7 GOOOOL CSM: Campioana României înscrie primul gol abia la 7 minute de la startul întâlnirii, 1-5

Min 6: Time-out cerut deja de Dragan Dukic după startul modest al CSM-ului 

Min 4 GOOOL Metz: Gol înscris de adversare care au un început perfect de meci, 0-3 

 

UPDATE | Sala Dinamo e plină în acest moment şi atmosfera se anunţă una senzaţională. Printre spectatori se numără şi Cristina Neagu şi Amanda Kurtovic, ambele accidentate pentru acest meci.

UPDATE | Ultimele informaţii înainte de CSM Bucureşti - Metz au fost aduse de Adrian Vasile, la microfonul Telekom Sport.


”Vine una dintre cele mai bune echipe din Europa şi va fi o bătălie mare. Cu toţii credem că le putem bate în 120 de minute. Primul meci de vineri, de aici din Bucureşti e doar prima repriză”, a spus Dragan Djukic într-o conferinţă de presă.

Cristina Neagu şi Kurtovic vor sprijini echipa din tribune

Ca în toate meciurile disputate în acest an, CSM Bucureşti nu se va putea baza pe două dintre cele mai bune jucătoare ale lumii, Cristina Neagu şi Amanda Kurtovic. Ambele au fost operate în urma unor accidentări grave şi se află în perioada de recuperare. Fetele nu stau însă departe de echipă, îşi încurajează coechipierele şi le susţin din tribună la meciurile importante. Iar jocul cu Metz nu face excepţie. Dragana Cvijic va lipsi şi ea de la ”dubla” cu francezele.

”Mi-aş fi dorit să pot să le ajut pe teren, dar cred în ele şi cred că pot face un meci bun împotriva lui Metz. Sper să îndeplinească obiectivul să ajungă în Final Four”, a spus Kurtovic.

CSM Bucureşti - Metz, LIVE VIDEO, la Telekom Sport 1, vineri, ora 19.00

Metz, liderul al zi al campionatului din Hexagon, vine la Bucureşti după înfrângerea din competiţia internă cu Brest, 33-36, o partidă în care antrenorul Emmanuel Mayonnade a preferat să odihnească pentru confruntarea cu ”tigroaicele” multe dintre titularele de bază ale echipei. Fetele noastre vor fi faţă în faţă cu câteva dintre componentele naţionalei Franţei, în prezent campioană europeană şi mondială: portăriţa Laura Glauser, fosta ”tigroaică” Gnosiane Niombla, Grace Zaadi, Astride N’Gouan, Manon Houette, Orlane Kanor şi Beatrice Edwige.

Traseul celor două echipe în Liga Campionilor

Ambele echipe au avut, încă de la începutul competiţiei, obiectiv calificarea în Final Four-ul de la Budapesta. Atât CSM, cât şi Metz, au trecut fără probleme în Main Round-ul Ligii Campionilor, iar de acolo au avut un parcurs relativ diferit. Metz a mers foarte bine în actuala ediţie a Ligii Campionilor, a terminat prima Main Round-ul  în Grupa 1, cu 15 puncte, înregistrând şapte victorii, un egal şi două înfrângeri. ”Tigroaicele” au încheiat Grupa 2 pe poziţia a patra, adunând 11 puncte în Main Round (cinci victorii, un egal şi patru înfrângeri).

Afla mai multe despre: csm bucurestihandbal 

viewscnt
Articole similare