Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | CSM Bucureşti o egalează pe Râmnicu Vâlcea în clasamentul Ligii Florilor. Duelul din Liga Campionilor se va vedea la Telekom Sport

VIDEO | CSM Bucureşti o egalează pe Râmnicu Vâlcea în clasamentul Ligii Florilor. Duelul din Liga Campionilor se va vedea la Telekom Sport

Handbal

Comentarii

Fetele de la CSM Bucureşti au legat a 4-a victorie la rând în Liga Florilor. Au câştigat cu 28-22 în faţa celor de la CSM Slatina şi au egalat la puncte liderul din campionat, SCM Râmnicu Vâlcea.

„Un meci greu din câte se vede şi observ că avem meciuri din ce în ce mai grele”, a spus Bianca Bazaliu.

Handbalistele lui Deagan Djukic se pregătesc acum pentru deplasarea de la Ferencvaros, din Liga Campionilor. Meciul din Ungaria va fi duminică, de la ora 15:30, în direct pe Telekom Sport 1.

„Se pare că avem cea mai slabă apărare, nu înţeleg ce nu merge şi o să încercăm să căutăm soluţii până la meciul cu Ferencvaros, mai sunt câteva zile,. dar sperăm să fie în regulă”, a mai spus Bazaliu.

În Liga Campionilor CSM Bucureşti are două victorii şi două înfrângeri în acest sezon şi este pe locul 2, în Grupa D.

„Nu avem atât de mult timp pentru recuperare, cred că este a treia săptămână la rând în care am jucat din trei în trei zile, ne pregătim pentru meciul următor, avem un meci foarte greu în Ungaria şi trebuie să ne pregătim pentru asta”, a spus Dragana Cvjic.

Afla mai multe despre: csm bucurestihandbal feminin 

viewscnt
Articole similare