Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO CSM Bucureşti - Rostov Don 27-30. Per Johansson şi Rostov au câştigat în faţa CSM-ului

VIDEO CSM Bucureşti - Rostov Don 27-30. Per Johansson şi Rostov au câştigat în faţa CSM-ului

Handbal

Comentarii

CSM Bucureşti a pierdut clar partida cu Rostov Don din grupa A a Ligii Campionilor. În ciuda scorului echilibrat de la final, Rostov a condus chiar şi cu 12 goluri avans

Campioana României la handbal feminin, CSM Bucureşti, a fost învinsă sâmbătă, pe teren propriu, de formaţia rusă Rostov-Don, în a doua partidă din grupa A a Ligii Campionilor, scor 30-27 (13-9).

Principalele marcatoare ale CSM Bucureşti au fost Arntzen - 8 goluri şi Omoregie - 7 goluri.

CSM Bucureşti a arătat cea mai slabă evoluţie din ultimele sezoane, inclusiv prin căpitanul Cristina Neagu, care a avut dificultăţi serioase în faza ofensivă (9 aruncări la poartă şi doar 2 goluri). Rostov a defilat minute bune la 10 goluri diferenţă, iar CSM a recuperat doar pe final o diferenţă usturătoare.

În etapa a II-a a grupei mai sunt programate, în 18-19 septembrie, meciurile dintre Buducnost - Borussia, Brest - Team Esbjerg şi FTC Budapesta - Podravka.

În prima dispută din grupă, campioana României a pierdut în deplasare cu Team Esbjerg, scor 21-22, şi are 0 puncte după două etape.

LIVE VIDEO CSM Bucureşti - Rostov 27-30


Min 30. Scor final: 27-30. Rostov Don se impune fără prea mari emoţii

Min 27. Rostov conduce cu cinci goluri avans şi scapă în câştigătoare

Min 42. Primul gol marcat din acţiune de CSM vine abia acum. Scorul este 22-11

Min 41. Rostov s-a desprins clar. Managarova marchează şi scorul este 21:10

Min 38. Team Timeout la CSM Bucureşti. Rostov conduce cu 18-10

Min 36. Rostov s-a desprins la şapte goluri. Scorul este 17-10. Eduarda Amorim face un meci foarte bun pentru echipa oaspete

Min 31. A început repriza a doua. CSM a scăpat de gol la primul atac, dar Omoregie loveşte bara la faza imediat următoare

Pauză: formaţia oaspete conduce cu scorul de 13-9. Ai un rezumat al primei părţi aici

Min 27. Gol Dindiligan! Este primul său gol marcat în Liga Campionilor: 8-13

Min 24. Rostov s-a desprins la cinci goluri. CSM atacă acum fără portar pe final de primă repriză, iar Neagu marchează. Nu ne ajută prea mult: riscând şi atacând fără portar, Rostov marchează de asemenea: 7-12

Min 20. Grace Zaadi marchează al 9-lea gol al echipei oaspete. Scorul este 9-5 pentru Rostov. La CSM a ieşit Arntzen a intrat Omoregie. Carmen Martin punctase pentru CSM.

Min 19. Rostov marchează golul cu numărul 8. La CSM Bucureşti intră din nou şi Cristina Neagu. Primul atac în superioritate se încheie cu bara Barbarei Lazovic

  • Grubisic face un meci foarte bun până în acest moment: ”Este fantastică!” anunţă şi comentatorul Telekom Sport, Cosmin Băleanu

Min 18. Gol marcat din aruncare de la 7m de formaţia oaspete. Este al 7-lea gol al formaţiei din Rostov

Min 16. Gol pentru CSM! Scorul este 4-6. Rostov schimbă pivotul în acest minut

Min 12. Revenire a echipei bucureştene. Ne-am apropiat la trei goluri de echipa lui Johansson

  • Formaţia noastră a marcat primul gol, dar apoi a încasat patru goluri consecutive din partea rusoaicelor. Scorul este 1-5

Min 5. Formaţia oaspete a început mai bine partida şi conduce

Min 1. A început meciul

CSM Bucureşti a debutat cu o înfrângere la Esjbjerg, în prima etapă al noului sezon din  Liga Campionilor. Tigroaicele joacă acasă în runda a doua, cu rusoaicele de la Rostov.

Fără nicio jucătoare disponibilă pe postul de extremă stânga, campioana CSM Bucureşti a apelat de urgenţă la un transfer de la HC Zalău. Noua jucătoare a CSM este Alexandra Dindiligan.

”Noi ne-am pregătit foarte bine în această săptămână, suntem pregătite din punct de vedere fizic, tactic şi aşteptăm cu nerăbdare partida de mâine. Fetele m-au primit foarte bine, intrarea mi-a făcut-o Cristina. Cu ajutorul ei m-am integrat super bine, rapid. Mi-aş dori din tot sufletul să fie sala plină şi ca toată lumea să fie alături de noi să ne susţină” a mărturisit noua jucătoare a CSM-ului.

Campioana României la handbal feminin, CSM Bucureşti, a fost învinsă în prima etapă, în deplasare, de formaţia daneză Team Esbjerg, scor 22-21 (13-10), într-un meci din grupa A a Ligii Campionilor. Pentru formaţia lui Adrian Vasile urmează un duel foarte tare cu Rostov.

Antrenorul lui Rostov este Per Johansson, cel care a condus-o în două rânduri pe CSM Bucureşti, de fiecare dată cu Adi Vasile secund.

Înainte de meciul cu Rostov Don, antrenorul Adrian Vasile a declarat: ”E un gust amar după meciul din Danemarca pentru acea înfrângere la un gol. (n.r despre Per Johansson) Ne leagă o relaţie de preietenie foarte strânsă, suntem nişte profesionişti care încercăm să ne facm treaba cât mai bine, aşa că, cât de mult îşi doreşte Per să învingă, vă zic că mai mult îmi doresc eu să câştig”

În etapa a II-a a grupei sunt programate, în 18-19 septembrie, meciurile dintre Buducnost - Borussia, Brest - Team Esbjerg, CSM Bucureşti - Rostov Don şi FTC Budapesta - Podravka.

Afla mai multe despre: alexandra dindiliganadrian vasilecsm bucureşti 

viewscnt
Articole similare