Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | CSM Bucureşti s-a impus cu FC Midtjylland şi a urcat pe locul 2 în grupele principale ale Ligii Campionilor la handbal feminin

VIDEO | CSM Bucureşti s-a impus cu FC Midtjylland şi a urcat pe locul 2 în grupele principale ale Ligii Campionilor la handbal feminin

Handbal

Comentarii

Campioana en-titre a României a învins duminică, pe teren propriu, formaţia daneză FC Midtjylland, cu scorul de 29-24 (13-12), în penultimul meci din grupa principală I a Ligii Campionilor şi urcă pe locul secund, cu 13 puncte.

CSM Bucureşti - FC Midtjylland 29-24

Pentru CSM Bucureşti au marcat Neagu 6 goluri, Kurtovici 6, Hagman 4, Niombla 3, Gullden 2, Curea 2, Manea 2, Mehmedovici 2, Frafjord 1, Jorgensen 1, iar de la FCM s-au remarcat Kristiansen 6 şi Fauske 5 reuşite.

În celelalte două meciuri ale etapei s-au înregistrat rezultatele: Nykobing – Gyor 24-32 şi Krim – Rostov 26-35.

După cinci etape derulate în grupa I, clasamentul este condus de Gyor ETO, cu 14 puncte, urmată de CSM Bucureşti şi Rostov, cu câte 13, Nykobing şi Krim, câte 5, FCM 4 puncte.

CSM Bucureşti a obţinut anterior următoarele rezultate în grupa I: 28-22 şi 24-28 cu Gyor, 31-26 cu FC Midtjylland şi 22-22 cu Rostov-Don.

CSM este deja calificată în sferturile de finală ale competiţiei, iar în ultima rundă va juca în deplasare, cu Rostov-Don (10 martie).

Din grupa principală II fac parte echipele HC Vardar, Metz Handball, FTC Budapesta, Buducnost, SG BBM Bietigheim şi Thuringer HC.

După disputarea meciurilor din grupele principale, primele patru clasate se vor califica în sferturile de finală (6-8 aprilie turul şi 13-15 aprilie returul). Câştigătoarele din sferturi se vor califica la Turneul Final Four, care va avea loc la Budapesta, în 12 şi 13 mai.

Obiectivul campioanei României în actuala stagiune este calificarea la Turneul Final Four al Ligii Campionilor.

În 2016, CSM Bucureşti a cucerit trofeul, iar anul trecut a încheiat cu medaliile de bronz.

Deţinătoarea Ligii Campionilor este campioana Ungariei, Gyor ETO.

FINAL

Iulia Curea anticipează foarte bine o pasă a adversarelor şi plecă pe contraatac şi înscrie.

Fază superbă reuşită de CSM Bucureşti. Oana Manea s-a aflat din nou la finalizare.

Midtjylland are şansa de a restabili egalitatea, însă Paula Ungureanu intervine foarte bine şi menţine tabela neschimbată, scor 20-19

Gol superb marcat de Nathalie Hagman din extremă

Gnonsiane Niombla o duce din nou pe CSM Bucureşti la două goluri

Midtjylland se apropie la un singur gol

Început foarte bun de repriză pentru Paula Ungureanu

Frafjord marchează primul său gol! CSM Bucureşti se distanţaeză la două goluri, scor 14-12

A început repriza secundă! CSM Bucureşti a avut prima minge.

PAUZĂ (13-12)

Gol cu poarta goală marcat de CSM şi bucureştencele trec în avantaj

Kurtovic trage la vinclu şi înscrie

Paula Ungureanu are o nouă intervenţie superbă. CSM Bucureşti -  FC Midtjylland 9-9

CSM Bucureşti reuşeşte să egaleze, după un gol superb. CSM - Midtjylland 8-8

Mehmedovic ratează ocazia de a se apropia la doar un punct de FC Midtjylland.

Din nou Cristina Neagu, dar fetele noastre au probleme în ofensivă!

Bucureştencele ratează pe bandă rulantă! 

Neagu marchează primul gol al CSM-ului tocmai în minutul 4!

A început meciul!

CSM Bucureşti vine după o înfrângere grea suferită la Gyor, dar speră la un rezultat bun în partida cu FC Midtjylland şi în funcţie de rezultatele înregistrate în grupă, până la final ar putea ajunge din nou pe prima poziţie.

CSMB mai are de disputat două partide, în grupa principală, cu Midtjylland (acasă, 4 martie) şi rusoaicelor de la Rostov-Don (deplasare, 10 martie).

”Trebuie să câştigăm ambele meciuri, apoi vom vedea şi care sunt celelalte rezultate. Nu ştiu dacă avem şanse la primul loc, dar vom da tot ce avem mai bun şi vom încerca să câştigăm meciurile”, a declarat Jelena Grubisic, după partida pierdută la Gyor.

Antrenoarea bucureştenelor speră la o evoluţie bună în ultimele două partide, astfel încât CSM să mai păstreze şanse la prima poziţie. ”A fost important că nu am pierdut la mai mult de şase goluri diferenţă. Dacă vom bate pe Rostov şi Midtjylland, putem termina pe primul loc”, a spus Helle Thomsen.

Confruntarea va putea fi urmărită LIVE la Telekom Sport, iar cele mai importante faze vor putea fi revăzute pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: csm bucureştifc midtjyllandehf champions league,  

viewscnt
Articole similare