Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO CSM Bucureşti s-a impus în faţa lui Minaur! EXCLUSIV: Dan Anca: ”Am avut puţine emoţii, dar şi mare încredere în băieţi!”

VIDEO CSM Bucureşti s-a impus în faţa lui Minaur! EXCLUSIV: Dan Anca: ”Am avut puţine emoţii, dar şi mare încredere în băieţi!”

Handbal

Comentarii

CSM Bucureşti a învins-o pe Minaur Baia Mare, scor 29-24.

A fost un meci electrizant, la finalul căruia ”tigrii” s-au impus la cinci goluri diferenţă. La finalul meciului, antrenorul Dan Anca a vorbit în exclusivitate pentru Telekom Sport:

”Am avut un pic de emoţii, dar am avut încredere în băieţi că or să o scoată într-un fel, într-un final, la capăt. A fost un meci bun. Noi venim după o săptămână în care am avut trei meciuri, cu trei echipe destul de bune ale campionatului. Ne aşteptam să fie un meci greu, ţinând cont că Baia Mare are un lot puternic. Venim cu un lot cumva not şi aveam nevoie de timp să ne sudăm. Dar eu cred că puteam şi mai bine. Eu cred că a fost o învăţătură de minte începutul de sezon, cum să ne comportăm în finalurile de joc”  a spus Dan Anca.

Urmatoarea partida a handbalistilor CSMBucuresti este programata joi, 12 decembrie, de la ora 17.00, in Sala Rapid, impotriva echipei Potaissa Turda!

Afla mai multe despre: csm bucureşti,  

viewscnt
Articole similare