Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | CSM Bucureşti se pregăteşte de meciul cu Metz. Cristina Neagu: ”Ştim că o să fie foarte greu!”

VIDEO | CSM Bucureşti se pregăteşte de meciul cu Metz. Cristina Neagu: ”Ştim că o să fie foarte greu!”

Handbal

Comentarii

CSM a început dezastruos Grupele Principale ale Ligii Campionilor. A fost umilită la Ferencvaros, în faţa căreia a pierdut la 10 goluri diferenţă.

”Mi-e greu să-mi amintesc în ultimii 10 ani ai carierei mele un meci atât de slab făcut de întreaga echipă de la un capăt la celălalt. E clar că mai prost de atât nu putem juca” a mărturisit starul CSM-ului şi al naţionalei României, Cristina Neagu.

Următoarea adversară va fi Metz, favorita grupei şi actualul lider. Franţuzoaicele au un singur eşec în toate competiţiile în ultimele 9 luni.  Pe banca lor se află reputatul Emmanuel Mayonnade, campion mondial cu naţionala Franţei. În plus, CSM Bucureşti are de luat şi o revanşă în faţa lui Metz. Anul trecut, a fost eliminată în sferturile Ligii Campionilor.

O să fie foarte greu. Este o echipă foarte bună, o echipă cu care ne-am întâlnit în ultimii ani şi cu care am avut meciuri foarte grele. Sunt echipe foarte bune, care nu vin să se dea la o parte, vin să joace handbal şi să câştige” a mai spus Cristina Neagu.

Afla mai multe despre: csm bucureşticristina neagu 

viewscnt
Articole similare