Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | CSM Bucureşti se pregăteşte de startul Ligii Campionilor. Un nou antrenor venit la echipă

VIDEO | CSM Bucureşti se pregăteşte de startul Ligii Campionilor. Un nou antrenor venit la echipăgalerie foto

Handbal

Comentarii

După zece zile în care au fost la naţională, tigroaicele au revenit la antrenamente pentru a pregăti startul în cea mai importantă competiţie din Europa. Fetele lui Magnus Johansson debutează în Ligă împotriva lui Ferencvaros, vineri, de la ora 18.30, în direct pe Telekom Sport 1.

„Acest prim meci împotriva lui Ferencvaros este extrem de dificil. Este una dintre contracandidatele noastre în această grupă. Este bine că începem împotriva lor, pe teren propriu”, a spus Magnus Johansson, antrenor CSM Bucureşti.

„Sunt sigură că, dacă vom juca în stilul nostru obişnuit, dacă vom da totul pentru această echipă, nu va putea nimeni să ne bată” - Amanda Kurtovic, CSM Bucureşti.

CSM Bucureşti a anunţat, ieri, aducere la echipă pe postul de antenor cu portarii a fostei internaţionale Mihaela Ciobanu.

Născută pe 30 ianuarie 1973, Mihaela Ciobanu s-a retras de activitate în urmă cu şase ani, după o carieră impresionantă şi revine în România după 20 de ani. Formată la CSŞ 5 Rapid Bucureşti, noua componentă a staff-ului tehnic al CSM Bucureşti a evoluat de-a lungul timpului pentru Rapid Bucureşti, AKABA Bera Bera, Union-Ribarroja, CB Elche Mustang şi BM Alcobendas. De asemenea, fiind posesoare a două naţionalităţi, română şi spaniolă, Mihaela a avut posibilitatea de a evolua pentru ambele naţionale. La nivel internaţional, fostul portar a cucerit argintul european în 2008, bronzul mondial în 2011 şi bronzul olimpic în 2012, toate în tricoul naţionalei Spaniei.

Afla mai multe despre: csm bucurestihandbal feminin,  

viewscnt
Articole similare