Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | CSM Bucureşti se pregăteşte de un nou început la handbal feminin. ”Tigroaicele” încep antrenamentele pentru noul sezon

VIDEO | CSM Bucureşti se pregăteşte de un nou început la handbal feminin. ”Tigroaicele” încep antrenamentele pentru noul sezon

Handbal

Comentarii

După trei sezoane în care a câştigat trei titluri naţionale şi a ajuns de fiecare dată în Final Four-ul Ligii Campionilor, CSM Bucureşti pregăteşte schimbul de linii. Magnus Karl Johansson este antrenorul ales de şefi pentru acest nou început.

”Este o mare provocare pentru mine. Este o echipă bună, una dintre cele mai bune din Europa şi este un vis devenit realitate. Va fi fantastic, abia aştept să încep munca”, a spus Magnus Karl Johansson.

Odată cu Johansson a sosit la Bucureşti şi noua extremă dreapta a echipei, Jovanka Radicevic. Muntenegreanca este una dintre cele cinci jucătoare transferate de CSM în această vară.

”Avem o echipă bună, cu foarte mulţi jucători buni individual, dar trebuie să fim conştienţi că doar o echipă unită poate câştiga trofeul, nu unul sau doi jucători. Cred că trebuie să lucrăm la construirea acestei echipe şi că vom juca ca o echipă”, a spus Jovanka Radicevic.

Afla mai multe despre: csm bucuresti 

viewscnt
Articole similare