Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | CSM Poli Iaşi debutează pe terenul CFR-ului şi încearcă prima surpriză în play-off. Moldovenii vor în cupele europene

VIDEO | CSM Poli Iaşi debutează pe terenul CFR-ului şi încearcă prima surpriză în play-off. Moldovenii vor în cupele europene

Superliga

Comentarii

O nouă zi, un nou atac al lui Burleanu! Lupescu şi Prunea, acuzaţi că a cumpărat ceasuri de 40.000 de euro din banii FRF. Lupta pentru şefia FRF devine tot mai murdară

După ce i-a luat faţa lui Dinamo şi a prins play-off-ul în ultimul moment, Iaşiul lui Stoican are acum un nou obiectiv: să se bată de la egal la egal cu favoritele la titlu.

S-a terminat petrecerea de la Iaşi după accederea în play off. Moldovenii încep în forţă play-off-ul, cu liderul CFR, vineri, de la 20:45, în direct pe Telekom Sport 1.

"Plecăm cu gânduri mari pentru că suntem încrezatori, entuziaşti, cu toate că ne aşteaptă o partidă foarte dificilă, cu o echipă care e bine aşezată în teren, cu un antrenor care şi-a pus amprenta asupra jocului şi a rezultatelor. Bravo lor pentru că sunt o echipa greu de bătut", spune Stoican.

Poli a intrat în play off cu obiectiv clar: să ajungă în cupele europene. Meciul cu CFR e şi un motiv de revanşă pentru moldoveni, care au pierdut ultimele cinci confruntări directe.

"Suntem bucuroşi că începem pla-off-ul contra CFR-ului, liderul campionatului. Plecăm cu a doua şansă, au o echipă foarte bună, dar nu mergem ca victime sigure.  Ne jucăm şansa şi vrem să dăm totul pe teren pentru a obţine puncte", spune şi Marius Chelaru.

Afla mai multe despre: stoicancfr clujiasi 

viewscnt
Articole similare