Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | CSM Poli Iaşi - Viitorul 0-1! Moldovenii şi constănţenii merg împreună în play-off!

VIDEO | CSM Poli Iaşi - Viitorul 0-1! Moldovenii şi constănţenii merg împreună în play-off!galerie foto

Superliga

Comentarii

Chiar dacă a fost învinsă de Viitorul cu 1-0, CSM Poli Iaşi reuşeşte să ajungă în play-off, după ce Dinamo a pierdut cu 0-2 pe terenul Astrei!

La finalul sezonului regulat, în caz de egalitate de puncte, următorul criteriu luat în calcul este bilanţul meciurilor directe. Într-un clasament în 3, cu Dinamo, Poli Iaşi şi Botoşani, "câinii" stau cel mai prost.

Min 59. Ianis Hagi primeşte o pasă excelentă de la Chiţu, însă este blocat de portar!

Min 47. Ocazie Viitorul!

Min 13. GOOOOOL VIITORUL! Chiţu deschide scorul la Iaşi!

Min 5. Cristi Ganea execută bine o lovitură liberă.

ECHIPELE DE START

Poli Iaşi (4-2-3-1): D. Rusu - Bosoi, Frăsinescu, Jagodinskis, Bădic - Qaka, Cioinac - Platini, Panţîru, Jo Santos - Cisse

Viitorul (4-3-3): Cojocaru - Mladen, Ţîru, Hodorogea, De Nooijer - Cicâldău, T. Băluţă, Cr. Ganea - Vînă, I. Hagi, A. Chiţu


Despărţite de doar două puncte cu 90 de minute înainte de încheierea sezonului regulat, ambele formaţii speră să obţină bilete.

Trupa lui Flavius Stoican este fără îndoială performera celor 3 etape jucate în 2018. Moldovenii au obţinut 9 puncte din 9 posibile şi au ajuns la un pas de play-off deşi nici nu erau luaţi în calcul la finalul lui 2017. Iar calificarea ar reprezenta o surpriză uriaşă, în condiţiile în care CSM Poli Iaşi nu a fost niciodată în primele 6, în cele 25 de etape scurse până acum.

LIVE VIDEO Poli Iaşi - Viitorul, în direct pe Telekom Sport 2. Golurile şi cele mai importante faze se văd în timp real pe telekomsport.ro

Moldovenii ar fi siguri de calificare doar în cazul unei victorii, caz în care ar trece peste Viitorul în clasament, cu 42 de puncte. La orice alt rezultat, CSM Poli Iaşi ar depinde şi de rezultatul partidei Astra - Dinamo. Concret, CSM Poli Iaşi s-ar califica în play-off şi cu o remiză, cu condiţia ca Dinamo să piardă la Giurgiu. Mai mult, moldovenii pot ajunge în play-off şi în cazul unei înfrângeri, dar pentru ca acest lucru să se întâmple trebuie ca Astra să învingă Dinamo, iar Botoşani să câştige cu Gaz Metan. În acest caz, ieşenii ar fi pe primul loc într-un clasament în 3 realizat între ei, Dinamo şi Gaz Metan.


De cealaltă parte, campioana en-titre nici nu concepe să rateze intrarea în play-off şi tot ce trebuie să facă e să nu piardă meciul de la Iaşi. Constănţenii pot să iasă din TOP 6 doar dacă pierd în această seară, iar Dinamo o învinge pe Astra.

CSM Poli Iaşi - Viitorul, echipele probabile

  • CSM Poli Iaşi: Rusu - Bosoi, Frăsinescu, Jagodinskis, Bădic - Qaka, Cioinac - Platini, Al. Zaharia, Panţâru - Jo Santos
  • Viitorul: Cojocaru - Mladen, Ţîru, Hodorogea, De nooijer - Cicâldău, T. Băluţă, Ganea - Vână, I. Hagi, Chiţu

 

Afla mai multe despre: viitorulplay-offpoli iasietapa 26liga 1 

viewscnt
Articole similare