Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | CSM prinde putere. Carmen Martin şi Linnea Torstenson au fost prezentate

VIDEO | CSM prinde putere. Carmen Martin şi Linnea Torstenson au fost prezentate

Handbal

Comentarii

Carmen Martin şi Linnea Torstenson vor reveni la CSM Bucureşti. Cele două handbaliste vor juca din vară pentru campioana României, după ce în ultimele două sezoane au evoluat la Nice.

Carmen Martin şi Linnea Torstenson au mai evoluat pentru CSM Bucureşti în perioada 2014-2017. Au câştigat Liga Campionilor (2016), trei titluri de campioană (2015, 2016, 2017) şi Cupa României (2016). Ambele s-au transferat la Nice în vara lui 2017, iar acum vor reveni cu scopul de a reveni în elita handbalului.

''Sunt foarte fericită că am avut şansa să mă întorc aici. Am multe amintiri frumoase de aici, din Bucureşti. Una dintre cele mai frumoase amintiri din cariera mea e de atunci de când am câştigat Liga Campionilor. Mereu ai şansa aici, în Bucureşti, să câştigi medalia de aur şi Champions League încă o dată. 16,02 Sunt foarte fericită că voi face parte din această echipă în sezonul viitor. Am amintiri frumoase şi multe aşteptări pentru sezonul viitor. '' a declarat Linnea Torstenson. 
 
 
''Sunt dedicată 100% pentru sezonul viitor, sunt plină de energie şi sper să facem lucruri mari cu această nouă echipă pe care o vom avea. Personal, am dus dorul foarte tare Ligii Campionilor. Aceşti doi ani, de fapt un an şi jumătate, la Nice, au fost fantastici. Am avut multe lucruri de învăţat şi la care să mă adaptez, dar este adevărat că nivelul handbalistelor de aici de la Bucureşti este greu de găsit în altă parte. Acesta a fost unul dintre motivele principale pentru care m-am întors, pe lângă Liga Campionilor. Pot spune doar că sunt jucătoare foarte bune, alături de care am visat tot timpul să joc. Dar pot vedea că sunt şi lucruri care lipsesc şi multe lucruri care trebuiesc îndreptate. Eu nu mă uit doar la nume, vreau să văd cu adevărat munca pe care o putem face împreună şi dacă suntem capabile să o facem împreună. '' a declarat Carmen Martin. 
 

 

Afla mai multe despre: linnea torstensoncarmen martincsm bucurestinice 

viewscnt
Articole similare