Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | CSM Reşiţa - Petrolul 0-4! Echipa lui Viorel Moldovan a defilat într-un meci spectaculos

Liga 2

Comentarii

Petrolul Ploieşti a obţinut o victorie superbă în deplasare, scor 4-0 cu CSM Reşiţa. Oaspeţii au marcat câte două goluri pe repriză, după un început mai bun al gazdelor.

  • Partida CS Mioveni – Gloria Buzău are loc tot duminică, meciul Universitatea Cluj – ASU Politehnica Timişoara este programat luni, iar întâlnirea Viitorul Pandurii Târgu Jiu – CSM Slatina se va disputa marţi.

VIDEO | CSM Reşiţa - Petrolul 0-4 (Ekollo 36, Bratu 41, Vajushi 51, Roige 53)

Echipele de start:

CSM Reşiţa: Cobrea - Lungu, Dudea, Dumitraş, Ilie - Danci, Breşneni - Chra, Astafei, L. Buş - Ene

Rezerve: Zimmermann - Szijj, Bonboc, Matulevicius, Vasiu, Vădrariu, Bagherea, Raşnoveanu, E. Dat


Petrolul: Avram - Mendoza, Vajushi, Manolache, Ţicu - Meijers - Bratu, Ekollo, N. Lax, P. Roige - Balint
Rezerve: Lungu - Răuţă, Levy, Poelmas, Zasavitchi, S. Tudor,  Constantinescu, Enache, Diarra

Min. 53 - GOL PETROLUL! Două goluri în două minute pentru echipa lui Moldovan. Pol Roige marchează.


Min. 51 - GOL PETROLUL! Vajushi înscrie şi el şi măreşte avantajul Petrolului!


Min. 41 GOOOOL Petrolul! Oaspeţii dau lovitura pe finalul primei reprize. Bratu a pătruns din lateralul careului şi a tras pentru 2-0 la colţul scurt. 

Min. 36 GOOOOL Petrolul! Cobrea gafează incredibil. Ekollo a reluat cu capul din faţa porţii pe direcţia portarului advers, iar acesta din urmă, deşi a părut că va controla mingea, a scăpat-o în poartă. 

Min. 1 A început meciul.


 Petrolul a debutat cu înfrângere în noul sezon de Liga 2, 1-2 cu Farul pe teren propriu, iar acum caută să-şi ia punctele înapoi pe terenul celor de la CSM Reşiţa, care în prima etapă au stat, din cauza noului format din Liga 2. Petrolul şi-a declarat sus şi tare intenţiile de a promova în Liga 1, după ce sezonul trecut nu au reuşit să facă acest lucru. "Lupii galbeni" au un nou antrenor pe bancă, pe Viorel Moldovan, cel care anul trecut a promovat-o în Liga 1 pe Chindia Târgovişte.

LIVE VIDEO | CSM Reşiţa - Petrolul, de la 13:00, pe Telekom Sport 1 şi telekomsport.ro.

CSM Reşiţa va debuta, astfel, în noul sezon din Liga 2 abia în etapa a doua. În prima etapă, "rosonerrii" au stat. În noua stagiune din eşalonul secund, fiecare echipa va sta, pe rând, în fiecare etapă, deoarece în actualul sezon participă un număr impar de echipe, 21.

Două transferuri la Petrolul, după înfrângerea cu Farul!

După înfrângerea cu Farul Constanţa, de pe teren propriu, scor 1-2, în prima etapă din Liga a 2-a, antrenorul Viorel Moldovan a declarat că mai are nevoie de jucători, iar conducerea s-a conformat.

Chiar dacă se ştia că este foarte aproape de petronul, israelianul Nir Lax şi-a pus semnătura pe contract şi a devenit "lup" cu acte-n regulă. Fotbalistul în vârstă de 26 de ani se află la prima experienţă în afara campioantului Israelului. Acesta a mai jucat pentru Beitar Tel-Aviv (2014/2015), Hapoel Tel-Aviv (2015/2016 şi 2017-2020) şi Bnei Sakhin (2016/2017). În sezonul trecut, Nir Lax a adunat 17 meciuri pentru Hapoel Tel Aviv, fiind şi unul dintre căpitanii echipei.

De asemenea, astăzi, Petrolul l-a adus şi pe portarul naţionalei Moldovei şi al celor de la Sfântu Gheorghe Suriceni, Nicolae Cebotari.

Afla mai multe despre: petrolulcsm resitaliga 2 

viewscnt
Articole similare