Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | CSM Reşiţa - U Cluj 2-0. Primul meci al noii ediţii din Liga 2, primul ŞOC! Nou-promovata nu i-a dat nicio şansă echipei lui Cristi Dulca

VIDEO | CSM Reşiţa - U Cluj 2-0. Primul meci al noii ediţii din Liga 2, primul ŞOC! Nou-promovata nu i-a dat nicio şansă echipei lui Cristi Dulca

Liga 2

Comentarii

Noul sezon al Ligii a 2-a a debutat, vineri, cu meciul dintre nou-promovata din Reşiţa şi echipa care a jucat în urmă cu aproape două luni barajul pentru accederea în Liga I, Universitatea Cluj. CSM Reşiţa s-a impus, pe teren propriu, cu scorul de 2-0.

Sub privirile a 5.000 de spectatori, Marco Ehmann (34) şi Bruno Vasiu (75) au marcat golurile nou-promovatei. CSM Reşiţa a evoluat în superioritate numerică din minutul 36, după eliminarea lui Kay, pentru cumul de cartonaşe galbene.

CSM Reşiţa - U Cluj 2-0 (Ehmann 35, Vasiu 75)
Eliminat: Kay (36)

Min. 75: Bruno Vasiu duce scorul la 2-0

Min. 35: Marco Ehmann deschide scorul

Jocul de astăzi este singurul al zilei şi deschide poate cel mai tare sezon al Ligii 2 din istoria competiţiei. Nume mari ale fotbalului românesc se află la startul acestei stagiuni. Rapid, Petrolul, U Cluj, Farul, FC Argeş şi UTA sunt echipele care se vor lupta pentru promovare alături de retrogradatele din această primăvară din Liga I, Dunărea Călăraşi şi Concordia Chiajna. Mai sunt însă şi alte echipe care pot emite pretenţii pentru un loc pe podium la finalul campionatului.

  • LIVE VIDEO | CSM Reşiţa - Universitatea Cluj, astăzi, ora 18:00, Telekom Sport 1

Balul este deschis de două echipe cu obiective diferite în sezonul care începe astăzi.  U Cluj şi-a schimbat antrenorul în această vară, iar odată cu venirea lui Cristi Dulca lotul şepcilor roşii a suferit modificări importante. Alb-negrii merg în prima rundă la Reşiţa unde vor întâlni una dintre cele cinci promovate ale stagiunii. Rosso-nerri din Banat revin în liga secundă la 4 ani de când ultima echipă din oraş juca la acest nivel. Este vorba despre Metalul Reşiţa, formaţie mutată ulterior la Snagov. 

Afla mai multe despre: liga 2csm reşiţauniversitatea cluj 

viewscnt
Articole similare