Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "CSM va deveni o echipă fantastică". Amanda Kurtovic a vorbit despre plecarea sa de la campioana României

VIDEO | "CSM va deveni o echipă fantastică". Amanda Kurtovic a vorbit despre plecarea sa de la campioana României

Handbal

Comentarii

Amanda Kurtovic va pleca de la CSM Bucureşti, la finalul sezonului, şi se va alătura lotului lui Gyor. Imediat după meciul dintre actuala şi viitoarea sa echipă, handbalista a vorbit pentru Telekom Sport despre plecarea de la campioana României.

- Cum merge recuperarea?
- Foarte bine, conform planului. Au trecut opt săptămâni şi jumătate de la operaţie şi totul merge foarte bine.

- E greu să fii în tribună?

- Absolut. Este cel mai greu. Singurul lucru pe care mi-l doresc este să fiu în teren şi să le ajut pe fete, să fiu alături de ele. E greu să stai în tribună, dar cred că fac o treabă foarte bună.

- Cum le vezi pe fete? Au avut o perioadă foarte grea.
- Da, au avut multe accidentări, răceli. Este dificil, dar cred că fetele sunt foarte concentrate la ceea ce au de făcut şi avem mult potenţial, trebuie doar să o demonstrăm.

- O vezi din nou pe CSM în Final Four?
- Bineînţeles. Am toată încrederea în fete şi cred că avem îndemânarea şi avem şansa necesară. Trebuie doar să ne concentrăm la fiecare meci în parte. Cred cu tărie că putem ajunge acolo, dar e vorba de concentrare şi de pregătiri. Totul e să fie sănătoase.

- Cum a fost decizia?
- A fost dificil, pentru că iubesc Bucureştiul. Iubesc oraşul, îi iubesc pe fani şi le iubesc şi pe fete. Iubesc totul aici şi mi-a fost foarte dificil, pentru că este vorba de o mutare de la un club de top la altul. Dar cariera este scurtă. Acum am 27 de ani, iubesc noile aventuri şi vreau să încerc ceva nou. Dar iubesc totul aici. 

- Se vorbeşte despre un schimb cu Nora Mork. O vezi pe ea jucând aici?
- Da, absolut. Va fi o echipă fantastică, nu îmi fac absolut nicio grijă pentru echipă. Vor avea din nou ocazia să lupte pentru Champions League, ca în fiecare an. Dacă vor reuşi să aducă cele mai importante jucătoare din lume laolaltă, atunci pot deveni din nou un dream-team.

Afla mai multe despre: kurtoviccsm bucuresti 

viewscnt
Articole similare