Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cu casa aproape închisă. Câte bilete au mai rămas pentru meciul dintre CFR Cluj şi Lazio şi cum i-a chemat Păun pe fani la stadion

VIDEO | Cu casa aproape închisă. Câte bilete au mai rămas pentru meciul dintre CFR Cluj şi Lazio şi cum i-a chemat Păun pe fani la stadion

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj se întoarce după o pauză de şapte ani în grupele UEFA Europa League. Revenirea e una de gală. În primul meci, campioana României o întâlneşte pe Lazio. Prin urmare, conducerea ardelenilor aşteaptă ca stadionul să fie plin joi seară.

23.500 este capacitatea stadionului Dr. Constantin Rădulescu, stadion care va fi gazda primului meci pe care CFR Cluj îl joacă în grupa E a Europa League, cu Lazio.

"Deja stadionul se anunţă a fi arhiplin, mai sunt aproximativ 1.500 de bilete disponibile în acest moment, sperăm ca şi acestea să fie achiziţionate, iar meciul de mâine să îl jucăm cu casa închisă", a declarat Bogdan Mara înaintea meciului dintre CFR Cluj şi Lazio.

Golgheterul Ligii I, cu şapte reuşite, Adrian Păun a avut şi el un mesaj prin care i-a chemat pe fani la stadion:

"Joi seara, tu vei sta aici, în tribună, iar noi vom fi în teren. Avem nevoie de susţinerea ta pentru a reuşi să câştigăm. Cu toţii la stadion! Hai CFR!"

 

Afla mai multe despre: cfr clujbiletelazioeuropa league 

viewscnt
Articole similare