Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cu ce echipă din Liga 1 ţine Ionuţ Radu. Unul dintre colegii de la naţională l-a deconspirat: ”E timorat când mă vede” :)

VIDEO | Cu ce echipă din Liga 1 ţine Ionuţ Radu. Unul dintre colegii de la naţională l-a deconspirat: ”E timorat când mă vede” :)

Echipa națională

Comentarii

Ricardo Grigore susţine că Ionuţ Radu ţine cu Dinamo, deoarece s-a format în Ştefan cel Mare. Portarul lui Genoa a început fotbalul la FCSB, dar a plecat apoi la Dinamo, înainte să se transfere în Italia.

A fost multă voie bună la antrenamentul de sâmbătă susţinut de naţionala de tineret. Printre altele, jucătorii lui Mirel Rădoi au exersat şi loviturile de la 11 metri. Unul dintre cei care au ratat a fost Ricardo Grigore, dar fundaşul lui Dinamo spune că a vrut să-i ridice moralul lui Andrei Ionuţ Radu:

”(Nu prea te-ai descurcat la penalty-uri) Am vrut să-i dau moral (n.r. lui Ionuţ Radu). Este colegul meu şi am vrut să-l ajut. Trebuie să ne ajutăm între noi la naţională. (Are nevoie de moral?)

Are, are. Este timorat când mă vede. Poate că joc la Dinamo şi poate de asta. (Cu ce echipă ţine?) Cu Dinamo. Nu a jucat la Dinamo? A uitat de unde a plecat? Uită cine l-a ajutat în viaţă? La Steaua ce a fost? A  fost şi el pe acolo, dar la Dinamo s-a format el.



Mă bucur pentru el pentru că face nişte meciuri foarte bune şi ne ajută şi pe noi, la echipa naţională. Mă bucur foarte mult că sunt aici şi mulţumesc domnului Rădoi că îmi dă încredere şi sper să fac parte şi din lotul care va merge la EURO. (Cum te înţelegi cu cei de la FCSB) Mă înţeleg foarte bine şi cu ei, sunt colegii mei”,
a declarat Ricardo Grigore.

România U21 urmează să joace un amical cu Danemarca U21, luni, de la 19:00.

Afla mai multe despre: ricardo grigoreandrei radu 

viewscnt
Articole similare