Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cu ce o momesc cei de la CSM Bucureşti pe Cristina Neagu, mai presus de bani. "Interesele ei sunt altele!"

VIDEO | Cu ce o momesc cei de la CSM Bucureşti pe Cristina Neagu, mai presus de bani. "Interesele ei sunt altele!"

Handbal

Comentarii

CSM a anunţat transferul a opt jucătoare, singura necunoscută în ceea ce priveşte lotul este rămânerea sau plecarea Cristinei Neagu. Oficialii de la CSM vin cu lămuriri.

Marea întrebare în ceea ce priveşte lotul de jucătoare al CSM-ului pentru sezonul viitor rămâne cea în legătură cu prelungirea contracului Cristinei Neagu. 

"Discuţiile cu Cristina continuă, nimeni nu a închis uşile discuţiilor sau ale negocierilor, cred eu că în scurt timp vom avea un răspuns şi din partea Cristinei", a declarat managerul secţiei de handbal de la CSM, Andrei Luca. 

Întrebat cum o va convinge să rămână, Andrei Luca, a răspuns: "În primul rând proiectul interesant care este la CSM. Ce se construieşte în jurul acestei echipe din toate punctele de vedere şi pornim de la stabilitatea financiară, suportul pe care îl avem, echipa în sine, pentru că se va face o echipă cu care poţi câştiga absolut orice"

17.500 de euro e contractul ei pe lună în acest moment, în timp ce jucătoarea a solicitat o creştere cu o sumă curpinsă între 2.500 şi 3.500 de euro. Din moment ce s-a anunţat clar cu primăria nu suplimenta bugetul pentru salariul Neagu, oficialii de la CSM încearcă să o convingă altfel să rămână la echipă şi din sezonul viitor. 

"Ambiţiile Cristinei, felul ei de a fi sunt foarte mult legate de performanţă, îşi doreşte foarte multă performanţă şi sunt convins că dacă nu ar fi Bucureşti şi ar alege pe altcineva, ar ţine cont de posibilităţile acelei echipe să devină câştigătoare Champions League"

"Să te gândeşti la bani este ceva normal atâta timp cât viaţa sportivă este scurtă. De asemenea vorbim şi de valoarea jucătoarei. Ideea este că sistemul de contracte actual, pe care clubul îl foloseşte cu salariul sau dacă e vorba de premieri, este unitar pentru toată lumea", a declarat Luca. 

 

Afla mai multe despre: csmneagu. luca 

viewscnt
Articole similare