Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cu gândul la derby-urile de altă dată! Cum arată Steaua înainte de duelul cu Miercurea Ciuc

VIDEO | Cu gândul la derby-urile de altă dată! Cum arată Steaua înainte de duelul cu Miercurea Ciuc
Comentarii

Hocheiştii de la Steaua se pregătesc de marele duel cu Miercurea Ciuc. Chiar înainte de plecarea spre Ardeal, roş-albaştrii s-au antrenat pe patinoarul Telekom Arena sub comanda secundului, Ioan Timaru, unul dintre cei mai buni hocheişti din istoria clubului.

"Duelurile Steaua - Miercurea Ciuc erau sarea şi piperul hocheiului romnesc. În speranţa că cei tineri care sunt acum în echipă au văzut acele meciuri şi vor dori şi ei să joace asemenea meciuri şi nu ştiu... Sper ca vom readuce publicul la patinoar şi într-adevăr echipa de hochei Steaua să fie unde a fost anii trecuţi.

Este o onoare pentru că am crescut sub îndrumarea antrenorilor care au fost şi înainte jucători şi chiar îmi doresc să-i ajut pe colegii mei să simtă şi eu la rândul meu să simt aceiaşi emoţie pe care ei au avut-o în trecut să reuşim să clădim o echipă puternică pe viitor.

Eu am crscut cu acest sport în sânge, din familie. Şi tatăl meu a practicat acest sport şi nu l-aş da pe nici un alt sport dintre toate categoriile celelalte, de la secţia noastră de hochei", a declarat Ioan Timaru pentru Telekom Sport.



 

Afla mai multe despre: timarusteauamiercurea ciuc 

viewscnt
Articole similare