Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cu Neagu în tribună, CSM Bucureşti se impune la scor în faţa Coronei Braşov. Handbalista, asaltată de fani

VIDEO | Cu Neagu în tribună, CSM Bucureşti se impune la scor în faţa Coronei Braşov. Handbalista, asaltată de fani

Handbal

Comentarii

Cristina Neagu a fost prezentă în tribună la meciul pe care colegile sale l-au câştigat în faţa celor de la ACS Corona Braşov, scor 38-27 (19-14).

Sportiva de 30 ani şi-a susţinut colegile din tribună, iar pe tot parcursul meciului, micii suporteri au luat-o cu asalt pentru a obţine un autograf de la aceasta.

”Prezenţa Cristinei este întotdeauna un lucru bun pentru spectatori şi pentru noi, cei din teren. E important să ne susţină toată lume, pentru că fetele simt asta din teren”, a spus antrenorul Dragan Djukic.

”Pe mine mă enervează că vine şi nu e în teren (n.r. - despre Cristina Neagu). Mi-aş fi dorit să fie lângă noi, să meargă cu noi în deplasare”, a spus Iulia Curea.

Handbalista se află în perioada de recuperare, după ce a suferit o ruptură de ligament anterior încrucişat la genunchiul drept în timpul meciului cu Ungaria, la Campionatul European din Franţa.

În 2013, în luna ianuarie, Neagu şi-a rupt ligamentele la genunchiul stâng şi a apelat tot la medicii belgieni pentru operaţie.

CSM Bucureşti va întâlni, duminică, de la ora 15.00, formaţia Thuringer în grupele principale ale Ligii Campionilor. Partida va putea fi urmărită în direct la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: cristina neaguhandbalhandbal feminin 

viewscnt
Articole similare