Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cu stadionul "Giuleşti" ca şi compromis, FRF a trimis către UEFA alte trei propuneri de baze sportive din jurul Capitalei. "Se încearcă recuperarea întârzierii"

VIDEO | Cu stadionul "Giuleşti" ca şi compromis, FRF a trimis către UEFA alte trei propuneri de baze sportive din jurul Capitalei. "Se încearcă recuperarea întârzierii"
Comentarii

În cadrul unui eveniment special ce a avut loc vineri dimineaţă la Casa Fotbalului, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a vorbit despre starea stadioanelor din Bucureşti, ce ar urma să deservească drept bază de pregătire pentru echipele naţionale de la EURO 2020.

Federaţia Română de Fotbal şi-a pregătit un plan de rezervă în faţa eşecului inevitabil în cazul stadionului Giuleşti. Chiar dacă constructorii au anunţat că întârzierile vor fi recuperate la timp, până şi oficialii români sunt pesimişti, aşa că au trimis către UEFA alte trei baze de pregătire, cele de la Mogoşoaia, baza de pregătire a FCSB-ului din Berceni şi stadionul "Anghel Iordănescu" din Voluntari. În plus, dacă Germania se va califica în optimi, sunt şanse foarte mari ca "panzerele" să joace meciul la Bucureşti.

"În momentul de faţă, Ghencea şi Arcul de Triumf sunt în grafic, astfel încât, la 30 mai, ele să poată să găzduiască antrenamente ale echipelor care vor fi prezente la Bucureşti. Avem întârzieri la stadionul Giuleşti. Compania Naţională de Investiţii a anunţat această întârziere care se încearcă a fi recuperată pe parcurs. Cele trei baze de antrenament pe care le avem deja propuse în manualul pentru Euro 2020, trimise deja echipelor calificate, sunt Mogoşoaia, Berceni, baza de pregătire a FCSB-ului şi stadionul Voluntari. Ne dorim ca şi Dinamo să poată să beneficieze de un stadion modern, astfel încât să sprijine la finalul zilei tot ceea ce înseamnă performanţa sportivă. Am reuşit împreună cu Primăria Capitalei să deschidem târgul tradiţional de Crăciun mai devreme, astfel încât să putem să introducem în toată tematica şi în tot show-ul evenimentul de Final Draw. Dacă Germania se va califica, avem o şansă foarte mare să o vedem la Bucureşti în optimile de finală. Menţionez în acelaşi timp că nu s-au pus încă în vânzare biletele pentru fanii echipelor calificate" a spus Răzvan Burleanu.

 

Afla mai multe despre: fotbalburleanu 

viewscnt
Articole similare