Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cu Ştefan Radu titular, Lazio s-a impus pe terenul lui Milan. Fiorentina şi Parma au remizat pentru prima dată după patru partide | REZUMATELE ZILEI AICI

VIDEO | Cu Ştefan Radu titular, Lazio s-a impus pe terenul lui Milan. Fiorentina şi Parma au remizat pentru prima dată după patru partide | REZUMATELE ZILEI AICI

Fotbal

Comentarii

• Lazio s-a impus pe terenul lui Milan şi a urcat pe loc de UEFA Champions League. Cu Ştefan Radu titular, romanii au deschis scorul pe San Siro printr-o lovitură de cap superbă a lui Immobile. Peste doar trei minute, la cealaltă poartă a replicat nouarul lui Milan. Reluarea lui Piatek a fost deviată de Bastos şi s-a făcut 1-1. Lazio s-a impus graţie lui Correa, care a nu a iertat după o pasă subtilă a lui Luis Alberto.

• Fiorentina şi Parma au remizat pentru prima dată după patru partide. Gervinho a deschis scorul cu o execuţie elegantă pentru oaspeţi. Castrovilli a egalat în repriza secundă, cu prima sa reuşită pe Artemio Franchi, iar Fiorentina - Parma s-a terminat 1-1.

• Cagliari îşi continuă seria excelentă în Serie A. A ajuns la 9 meciuri fără înfrângere. A învins-o pe Atalanta  şi a egalat-o la puncte. A fost 1-0 la pauză pentru Cagliari după autogolul lui Pasalic. Atalanta a jucat 50 de minute cu un om mai puţin după o eliminare discutabilă a lui Ilicic. Oliva a stabilit scorul final pe contraatac cu o jumătate de o oră înainte de final, iar Atalanta- Cagliari s-a terminat 0-2.

• Genoa a început excelent meciul de pe teren propriu cu Udinese. Veteranul Pandev a deschis scorul la jumătatea primei reprize. Avantajul gazdelor nu a durat decât zece minute. Ionuţ Radu a fost spectator la execuţia de senzaţie a lui De Paul. Udinese a dat lovitura în finalul meciului. Sema a înscris pentru 2 la 1 în minutul 87. Apoi, la ultima fază a meciului, Lasagna a stabilit scorul final, 3 la 1 pentru Udinese.

• Lecce a scăpat printre degete a treia victorie a sezonului. Contra lui Sassuolo, echipa lui Benzar a deschis scorul prin Lapadula. Oaspeţii au revenit repede în meci. Toljan a marcat pentru 1-1. Lecce a intrat totuşi în avantaj la cabine. Falco a marcat pentru nou-promovată. Sassuolo a salvat un punct în minutele de final. Berardi a marcat şi a stabilit scorul final, Lecce - Sassuolo 2-2.

• Verona a legat pentru prima oară în acest sezon două victorii consecutive, după ce a învins-o la limită pe Brescia. Salcedo Mora a deschis scorul pentru gruparea gialoblu imediat după pauză. 2 la 0 s-a făcut în minutul 80. Pessina a marcat pentru a doua oară în acest sezon. Scorul final, 2 la 1, a fost stabilit de Balotelli cu un eurogol. Fostul internaţional italian era să nu termine meciul pe teren. La scorul de 1-0 a vrut să iasă singur de pe gazon, după ce a fost ţinta unor scandări rasiste. S-a răzgândit însă când şi-a auzit numele scandat de întregul stadion.

Afla mai multe despre: seria a,  

viewscnt
Articole similare