Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cu trei victorii la rând, Grozavu temperează entuziasmul fanilor lui Sepsi: "Nu cereţi asta acum". Mesajul antrenorului pentru jucători

VIDEO | Cu trei victorii la rând, Grozavu temperează entuziasmul fanilor lui Sepsi: "Nu cereţi asta acum". Mesajul antrenorului pentru jucători

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

De la venirea lui Leo Grozavu, Sepsi s-a transformat total. A obţinut 12 puncte în ultimele 6 etape şi a ajuns pe locul 8, peste Dinamo în clasament.

Totuşi o nouă calificare în play-off este încă departe, crede antrenorul de 52 de ani. 
 
"Vreau să rămân cu picioarele pe pământ, să rămânem realişti, suntem mult prea departe de a visa. Sau putem visa, dar vreau să rămânem realişti. Am făcut un număr de puncte care în momentul de faţă  ne asigură o anumită linişte peste iarnă, dar nimic mai mult. Sunt absolut convins că va urma o a doua parte a campionatului foarte grea. Şi apoi acel playout, la care toată lumea mai mult ca sigur că va pleca de la acelaşi nivel. Sunt bune cele 28 de puncte ţinând cont de o anumită conjunctură, dar în acelaşi timp sunt şi puţine, pentru că eu cred că această echipă ar fi putut şi mai mult" a spus Leo Grozavu după ultimul meci din 2019.
 
Leo Grozavu făcuse o pauză în antrenorat mai mare de un an înainte să ajungă la Sfântu Gheorghe. 
 
"În primul rând, mulţumesc băieţilor, pentru că m-au suportat în această perioadă. Am venit cu alte metode, cu un alt suflu şi trebuiau să se adapteze foarte repede. Nu mi-a fost uşor, recunosc că nici lor nu le-a fost uşor, pentru că nu era aşa de simplu ca ei să se adapteze din mers la ceea ce le cer eu. Mă bucur extraordinar de mult că au reuşit. Îi felicit de la primul până la ultimul, au fost extraordinari în aceste ultime şase etape, chiar şi când am pierdut, ştie toată lumea că nu am făcut jocuri proaste" a adăugat şeful băncii tehnice al covăsnenilor. 
 

Afla mai multe despre: sepsigrozavuplay-offmesaj 

viewscnt
Alte articole
Articole similare