Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cum a ajuns Dani Alves să apere poarta PSG-ului! Era cel mai mic jucător de pe teren, dar n-a stat pe gânduri. Reacţia colegilor :)

VIDEO | Cum a ajuns Dani Alves să apere poarta PSG-ului! Era cel mai mic jucător de pe teren, dar n-a stat pe gânduri. Reacţia colegilor :)

Campionate

Comentarii

Moment inedit petrecut în finalul partidei Sochaux - PSG, scor 1-4, din optimile Cupei Franţei.

Portarul lui PSG, Kevin Trapp a văzut direct cartonaşul roşu pentru un fault făcut din postură de ultim apărător, în minutul 90, iar parizienii s-au văzut nevoiţi să trimită un jucător de câmp în condiţiile în care efectuaseră deja toate schimbările.

În mod surprinzător pentru mulţi, rolul de portar a fost preluat de Dani Alves, cel mai scund jucător al PSG-ului prezent în acel moment pe teren (1,72 m). Singura opţiune şi mai scundă a PSG-ului ar fi fost Marco Verratti - 1,68m - dar italianul fusese deja înlocuit de Pastore în minutul 68.

Cum PSG avea un avantaj confortabil, jucătorii parizienilor s-au distrat pe seama lui Dani Alves, care a scăpat cu bine de lovitura liberă pe care a trebuit să o apere. Din fericire, zidul a blocat şutul lui Tardieu, iar brazilianul se poate mândri că a închis poarta în cele câteva secunde în care a trebuit să o apere. Vezi mai jos momentul.

Afla mai multe despre: dani alvespsgcupa franteidani alves portar 

viewscnt
Articole similare