Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cum a câştigat România meciul cu Anglia. Explicaţia incredibilă a unui "tricolor": "Bă, stai aşa, că se mai poate!"

VIDEO | Cum a câştigat România meciul cu Anglia. Explicaţia incredibilă a unui "tricolor": "Bă, stai aşa, că se mai poate!"

Echipa națională

Comentarii

Toţi cei care au îmbrăcat vineri seară tricoul României în meciul cu Anglia au fost motivaţi la maximum şi merită titlul de eroi, dar poate că unul dintre ei a fost mai motivat decât toţi ceilalţi.

Alexandru Paşcanu, fundaşul lui Leicester, a povestit cum a fost ţinta glumelor în vestiarul echipei din Premier League atunci când s-a aflat că Anglia va juca cu România şi a fost pregătit să îşi ia revanşa pe teren, chiar în faţa colegilor săi de la echipa de club. Pe parcursul meciului, însă, "tricolorii" au avut momente când victoria a părut imposibilă, dar au reuşit să se motiveze şi într-un final să triumfe. 

Fundaşul central a dezvăluit cum a fost posibil acest lucru şi cum a reacţionat imediat după ce englezii au egalat la doi: "Sincer, îmi venea să intru în pământ. Dar după aceea mi-am dat o palmă în cap şi am zis, bă, stai aşa, că se mai poate. Le-am dat două goluri, de ce să nu le mai dăm?"

Afla mai multe despre: pascanuromaniaechipa nationala 

viewscnt
Articole similare