Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cum a fost trăit de pe margine meciul Lazio - FCSB din şaisprezecimile Europa League

VIDEO | Cum a fost trăit de pe margine meciul Lazio - FCSB din şaisprezecimile Europa League

UEFA Europa League

Comentarii

Aseară s-a respectat tradiţia, FCSB nu a reuşit să fructifice avantajul de 1-0. Exact la fel s-a întâmplat de alte 4 ori de-a lungul timpului. Cu PSV în 1989 şi recent cu Ludogoreţ, cu Middlesbrough şi cu Chelsea. O singură dată roş-albaştrii s-au calificat după 1-0 pentru ei, în 2010 cu Grasshoper.

FCSB a început cu mult optimism meciul de la Roma, însă entuziasmul s-a risipit după ce Lazio a avut 3-0 la pauză. Finalul de meci a fost greu de digerat.

”Un scor ruşinos, suntem dezamăgiţi, am venit cu încredre că putem să ne calificăm, dar asta este, o seară neagră pentru noi”, a spus Florinel Coman.

Dică a fost nervos sau gânditor pe margine. Inzaghi a trăit intens la fiecare gol. Nu a fost pentru prima oară când Lazio a marcat de cinci ori în acest sezon. S-a mai întâmplat de patru ori.

”Am primti gol foarte repede şi de acolo a început debandada ca să zic aşa. Per total am făcut o figură frumoasă în Europa. Am ieşit din Europa din păcate cu un rezultat usturător, dar trebuie să mergem înainte şi să ţinem capul sus şi să ne facem treaba în campionat în continuare”, a declarat Budescu la finalul partidei.

Afla mai multe despre: europa leaguefcsblazio,  

viewscnt
Articole similare