Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cum a ratat Răzvan Marin debutul în Champions League: "Acel moment a schimbat totul" Ce spune despre şansele sale la titularizare în echipa lăncierilor

VIDEO | Cum a ratat Răzvan Marin debutul în Champions League: "Acel moment a schimbat totul" Ce spune despre şansele sale la titularizare în echipa lăncierilor

Stranieri

Comentarii

Întors în ţară pentru a răspunde convocării la lot, mijlocaşul a povestit cum a trăit cea mai spectaculoasă partidă a etapei a 4-a a grupelor Champions League.

Răzvan ar fi putut chiar intra pe teren la miijlocul reprizei secunde, dar eliminările lui Blind şi Veltman au dat peste cap planurile tactice a lui Erik ten Hag. 
 
 
"Am fost şi eu puţin supărat după meci pentru că la acea acţiune trebuia să intru, erau vreo 20-25 de minute, puteam să mai arăt câte ceva, din păcate nu am prins decât un meci şi nu am ce să fac, muncesc în continuare, îmi aştept şansa. Vizavi de acel meci bineînţeles că pentru spectatori a fost un meci frumos dar pentru noi la final nu a fost un rezultat foarte bun" a declarat tricolorul pe aeroport. 
 
Fotbalistul de 23 de ani a fost ultima oară titular la campioana Olandei în urmă cu o lună şi jumătate. 
 
"E greu pentru că am mers la o echipă care anul trecut juca semifinala Champions League şi bineînţeles că nu era uşor. Dar eu la început am avut şansa mea, din păcate bineînţeles cu toate aceste lucruri, cu adaptarea, cu acomodarea cu baieţii, nu am fost la nivelul aşteptărilor. Bineînţeles că şi eu personal mă aşteptam la ceva mai mult de la mine dar uşor, uşor o să vină pentru că simt anumite lucruri şi sunt în continuare pozitiv şi sunt sigur că totul va fi bine" a adăugat Răzvan Marin. 
 

Afla mai multe despre: răzvan marinajaxchampions leagueten hag 

viewscnt
Articole similare