Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cum a reacţionat Cortacero când a fost întrebat dacă Ionuţ Negoiţă a rămas patronul din umbră al lui Dinamo

VIDEO | Cum a reacţionat Cortacero când a fost întrebat dacă Ionuţ Negoiţă a rămas patronul din umbră al lui Dinamo

Superliga

Comentarii

Pablo Cortacero a fost întrebat dacă Ionuţ Negoiţă este în continuare implicat la Dinamo, aşa cum au circulat unele zvonuri. Omul de afaceri spaniol a negat şi spune că toate actele de preluare au fost înregistrate oficial.

Dinamo are oficial primul patron străin din istoria clubului. Pablo Cortacero a venit în Bucureşti pentru a semna actele de preluare, după ce a ajuns la un acord cu Ionuţ Negoiţă. Omul de afaceri spaniol a promis că va readuce clubul în fruntea fotbalului românesc, dar dinamoviştii au rămas cu unele dileme.
Din câte se pare, Pablo Cortacero nu dispune de o avere care să-i permită să finanţeze un club precum Dinamo. A apărut astfel zvonul că el ar fi doar o interfaţă şi că în spatele lui ar fi tot Ionuţ Negoiţă. Întrebat despre această ipoteză, Pablo Cortacero a negat şi susţine că el are acum pachetul majoritar de acţiuni.
”(Aţi semnat toate actele? Ce se întâmplă cu domnul Negoiţă, pentru că toată lumea spune că el este în continuare aproape de Dinamo?) S-a semnat totul, totul este înregistrat. Suntem acţionarii majoritari. De acum încolo trebuie să ne apucăm să muncim şi să construim, de jos, un club profesionist”, a declarat Cortacero.

Ce ştia Pablo Cortacero despre Dinamo înainte să înceapă negocierile

Jurnaliştii au vrut să afle şi ce cunoştinţe avea Pablo Cortacero despre Dinamo, înainte de a demara negocierile cu Ionuţ Negoiţă pentru preluarea clubului. Omul de afaceri susţine că era la curent cu istoria lui Dinamo şi cu potenţialul pe care clubul îl are, argumente care l-au făcut să intre în negocieri:
”(Ce ştiaţi despre Dinamo înainte de tratativele pentru preluarea clubului?) În primul rând, că este un club cu istorie. Ştiam că au suporteri foarte mulţi. Este un club cu un potenţial foarte mare, pentru a face lucrurile bine, din punct de vedere profesional”, a mai spus Pablo Cortacero. 
 

Afla mai multe despre: pablo cortacero 

viewscnt
Articole similare