Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cum a reacţionat Csaba Laszlo când a fost întrebat despre o posibilă demitere: "Doar atunci ai presiune" De ce e supărat antrenorul lui Sepsi

VIDEO | Cum a reacţionat Csaba Laszlo când a fost întrebat despre o posibilă demitere: "Doar atunci ai presiune" De ce e supărat antrenorul lui Sepsi

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Tehnicianul nu îşi simte postul ameninţat după ce covăsnenii au reuşit o singură victorie din 9 meciuri de campionat jucate în acest sezon.

Dacă înaintea meciului nu ar fi spus nu unei remize, Csaba Laszlo a fost extrem de dezamăgit după ce fotbaliştii săi nu au reuşit să concretizeze niciuna dintre ocaziile pe care le-au avut pe Ilie Oană.  

"Sunt foarte supărat, pentru că joc ca acesta, dacă nu-l câştigi, ce vrei să câştigi? Trebuie să marchezi goluri, nu trebuie să ne uităm la ce face adversarul, trebuie să te duci acolo şi trebuie să marchezi goluri. De aceea sunt supărat, pentru că dacă vrem să stăm acolo unde vrem să stăm, la mijloc, atunci ai astăzi posibilitatea pentru trei puncte şi nu iei. Ce vrei să iei? Sunt foarte, foarte supărat şi dacă nu sunt supărat, atunci nu sunt sincer.  Fotbalul nu este un joc, este o meserie în care trebuie să simţi când poţi să câştigi, când poţi să joci. Şi eu vreau să am o victorie. Nu am avut niciodată în viaţa mea aşa de multe jocuri în care nu am câştigat" a declarat antrenorul lui Sepsi la finalul partidei împotriva Chindiei. 
 
Sepsi este în afara locurilor de play-off cu 4 etape înaintea finalului turului în Liga I. 
 
"De ce trebuie să am acum presiune? Vorbiţi cu clubul dacă nu sunt mulţumiţi cu mine. Nu sunt mulţumit deloc cu ce am realizat până acum, deloc nu, pentru că putem să facem mai mult şi aici trebuie să fim mai atenţi. Presiunea este dacă eşti bolnav" a adăugat Csaba Laszlo. 
 

Afla mai multe despre: sepsicsaba laszlodemitere 

viewscnt
Articole similare