Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cum a reacţionat Dan Petrescu atunci când a văzut că Omrani a şutat în transversală, chiar înainte să înscrie

VIDEO | Cum a reacţionat Dan Petrescu atunci când a văzut că Omrani a şutat în transversală, chiar înainte să înscrie

UEFA Europa League

Comentarii

Omrani a reuşit să înscrie golul de 2-1 cu Lazio, însă fanii CFR-ului au avut mari emoţii la acea fază. Iniţial, Omrani a tras în bară, spre disperarea băncii tehnice a CFR-ului.

CFR Cluj a reuşit o nouă mare victorie, 2-1 cu Lazio, în prima etapă a grupelor Europa League. Bastos a deschis scorul pentru italieni, în minutul 25, dar Deac a reuşit să egaleze dintr-un penalty, în minutul 41. În partea a doua, CFR Cluj a dat lovitura. Omrani, intrat la pauză, a primit într-o poziţie excelentă, dar a nimerit transversala.

Totuşi, ajutat de noroc, mingea a ricoşat în zona în care el se afla şi Omrani a reuşit de această dată să încrie. Pe margine, cei de pe banca CFR-ului şi-au pus mâinile în cap când au văzut că Omrani a tras în bară. Apoi, când a înscris cu capul, Dan Petrescu părea că nu mai are forţa să se bucure prea energic.

De altfel, Dan Petrescu i-a reproşat lui Omrani ratările din meciurile cu Lazio, inclusiv acea fază: ”Omrani a avut nişte ocazii imense. Şi nici eu nu ştiu cum a marcat, pentru că el trebuia să marcheze înainte, nu să dea mingea în bară”.

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare